Η δική σας εβδομαδιαία εκπομπή φωτογραφίας!

Για τελευταία φορά φέτος, είχαμε ακόμη ένα επεισόδιο "PhotoBros Live!", την εκπομπή με θέματα σχετικά με την φωτογραφία στην οποία απαντάμε στις δικές σας ερωτήσεις με τον δικό μας τρόπο! Για ακόμη μία φορά θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που μας τίμησαν με την ζωντανή τους παρουσία κατά την διάρκεια της ζωντανής εκπομπής! Αν θέλετε να λάβετε μέρος στα επόμενα live να περάσετε ευχάριστα μαζί μας και φυσικά να λύσετε τις απορίες σας, τότε κάντε κλικ εδώ για να δείτε πως θα το κάνετε!

PhotoBros Live! - Διασκέδαση & κουβέντα γύρω από την Φωτογραφία!

Και στο έκτο επεισόδιο του "PhotoBros Live!" είδαμε ενδεικτικά άρθρα που δημοσιεύθηκαν κυρίως στο group "Φωτογραφική Κουβέντα" που διατηρούμε στο Facebook και στην συνέχεια απαντήσαμε σε πολλές ερωτήσεις οι οποίες θα βοηθήσουν όλους όσους ασχολούνται με την φωτογραφία να λύσουν τις απορίες τους! Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε όλο το επεισόδιο στο οποίο "ξεφύγαμε" ελαφρώς όσον αφορά την χρονική διάρκεια της εκπομπής, ωστόσο λόγω της τελευταίας εκπομπής για φέτος ήταν δύσκολο να σας αποχωριστούμε!

Σε αυτό το τελευταίο επεισόδιο για το 2016 σας δώσαμε μία πληροφορία δώρο για το πως θα κατεβάσετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μία φανταστική σουίτα επεξεργασίας φωτογραφιών, δείτε το video για να την ανακαλύψετε και εσείς!

PhotoBros Live! - Διασκέδαση & κουβέντα γύρω από την Φωτογραφία!

PhotoBros Live! - Διασκέδαση & κουβέντα γύρω από την Φωτογραφία!

Δείτε το έκτο επεισόδιο του PhotoBros Live!

Για όσους "άτυχους" δεν πρόλαβαν να μας δουν και να επικοινωνήσουν μαζί μας ζωνταντά δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς θα έχετε την δυνατότητα να το πράξετε κάθε Τετάρτη στις 19:00! Ωστόσο όπως είχαμε προαναφέρει, τα επεισόδια θα δημοσιεύονται στο επίσημο κανάλι μας στο youtube για να μπορέσουν όλοι να το παρακολουθήσουν, να διασκεδάσουν και εν τέλει να μάθουν κάτι μέσα από κάθε επεισόδιο!

Εαν θέλετε να απαντάμε άμεσα στις ερωτήσεις σας, κάντε κλικ εδώ για εγγραφή στην υπηρεσία (δωρεάν) και κάθε Τετάρτη στις 19:00 συντονιστείτε στο PhotoBros Live! για να μιλήσουμε ζωντανά!

Τα λέμε την άλλη Τετάρτη!