Η δική σας εβδομαδιαία εκπομπή φωτογραφίας!

Καλή αρχή φίλες και φίλοι για το 2017! Το teachme.gr ήταν μαζί σας (παρέα πάντα με το photo-gfx.gr) στο πρώτο επεισόδιο του "PhotoBros Live!" για την νέα χρονιά και έβδομο συνολικά! Για όσους ακόμη δεν μας έχουν παρακολουθήσει να πούμε ότι το "PhotoBros Live!" είναι μία εκπομπή με θέματα σχετικά με την φωτογραφία στην οποία απαντάμε στις δικές σας ερωτήσεις με τον δικό μας τρόπο! Για ακόμη μία φορά θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που μας τίμησαν με την ζωντανή τους παρουσία κατά την διάρκεια της ζωντανής εκπομπής και έκαναν τον χρόνο να περάσει "νεράκι"! Αν θέλετε να λάβετε μέρος στα επόμενα live να περάσετε ευχάριστα μαζί μας και φυσικά να λύσετε τις απορίες σας, τότε κάντε κλικ εδώ για να δείτε πως θα το κάνετε!

PhotoBros Live! - Διασκέδαση & κουβέντα γύρω από την Φωτογραφία!

Και σε αυτό το έβδομομο επεισόδιο του "PhotoBros Live!" είδαμε ενδεικτικά άρθρα που δημοσιεύθηκαν κυρίως στο group "Φωτογραφική Κουβέντα" που διατηρούμε στο Facebook και στην συνέχεια απαντήσαμε σε πολλές ερωτήσεις του κοινού, οι οποίες θα βοηθήσουν όλους όσους ασχολούνται με την φωτογραφία να λύσουν τις απορίες τους! Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε όλο το επεισόδιο στο οποίο "ξεφύγαμε" ελαφρώς όσον αφορά την χρονική διάρκεια της εκπομπής, για να μπορέσουμε με αυτόν τον τρόπο να κάνουμε το καλύτερο ποδαρικό στη νέα χρονιά! :)

PhotoBros Live! - Διασκέδαση & κουβέντα γύρω από την Φωτογραφία!

PhotoBros Live #7 - Εβδομαδιαία εκπομπή φωτογραφίας

Δείτε το έβδομο επεισόδιο του PhotoBros Live!

Για όσους "άτυχους" δεν πρόλαβαν να μας δουν και να επικοινωνήσουν μαζί μας ζωνταντά δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς θα έχετε την δυνατότητα να το πράξετε κάθε Τετάρτη στις 19:00! Ωστόσο όπως είχαμε προαναφέρει, τα επεισόδια θα δημοσιεύονται στο επίσημο κανάλι μας στο youtube για να μπορέσουν όλοι να το παρακολουθήσουν, να διασκεδάσουν και εν τέλει να μάθουν κάτι μέσα από κάθε επεισόδιο!

Εαν θέλετε να απαντάμε άμεσα στις ερωτήσεις σας, κάντε κλικ εδώ για εγγραφή στην υπηρεσία (δωρεάν) και κάθε Τετάρτη στις 19:00 συντονιστείτε στο PhotoBros Live! για να μιλήσουμε ζωντανά!

Τα λέμε την άλλη Τετάρτη!