Η δική σας εβδομαδιαία εκπομπή φωτογραφίας!

PhotoBros Live! – Επεισόδιο #5

Και αυτή την Τετάρτη είχαμε ένα ακόμη επεισόδιο του "PhotoBros Live!", την εκπομπή φωτογραφίας του teachme.gr στην οποία απαντάμε στις δικές σας ερωτήσεις για θέματα φωτογραφίας και επεξεργασίας φωτογραφίας! Για ακόμη μία φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους του φίλους οι οποίοι μας τίμησαν την παρουσία τους κατά την διάρκεια της εκπομπήςκαι μας έστειλαν τις ερωτήσεις τους! Με μεγάλη μας χαρά απαντήσαμε στα ερωτήματα σας και κυρίως περάσαμε υπέροχα!

PhotoBros Live! - Ευχάριστη συζήτηση φωτογραφικών θεμάτων!

Πριν προχωρήσω στην ανάλυση για το τι έγινε στο πέμπτο επεισόδιο του PhotoBros Live! θα ήθεα να ζητήσω συγγνώμη για το μη ανέβασμα του τέταρτου επεισοδίου το οποίο λόγω τεχνικών προβλημάτων ενώ πραγματοποιήθηκε εν τέλει δεν έγινε video. Οπότε το χάρηκαν μόνο όσοι μας παρακολούθησαν Live! Αυτή τη φορά τα προβλήματα λύθηκαν και όπως θα δείτε παρακάτω το video δημιουργήθηκε κανονικά και μπρούν να το δουν όλοι όσοι έλειψαν χθες. Πάντως για να είστε βέβαιοι ότι θα μας παρακολουθήσετε, καλό θα είναι να συντονίζεστε κάθε Τετάρτη στις 19:00!

Και στο τέταρτο επεισόδιο του "PhotoBros Live!" είδαμε ενδεικτικά άρθρα που δημοσιεύθηκαν στο group "Φωτογραφική Κουβέντα" που διατηρούμε στο Facebook και στην συνέχεια απαντήσαμε σε πολλές ερωτήσεις οι οποίες θα βοηθήσουν όλους όσους ασχολούνται με την φωτογραφία να λύσουν τις απορίες τους!

PhotoBros Live #5 - Δείγμα μέσα από το video

PhotoBros Live #5 - Δείγμα μέσα από το video

Δείτε το πέμπτο επεισόδιο του PhotoBros Live!

Για όσους "άτυχους" δεν πρόλαβαν να μας δουν και να επικοινωνήσουν μαζί μας ζωνταντά δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς θα έχετε την δυνατότητα να το πράξετε κάθε Τετάρτη στις 19:00! Ωστόσο όπως είχαμε προαναφέρει, τα επεισόδια θα δημοσιεύονται στο επίσημο κανάλι μας στο youtube για να μπορέσουν όλοι να το παρακολουθήσουν, να διασκεδάσουν και εν τέλει να μάθουν κάτι μέσα από κάθε επεισόδιο!

Εαν θέλετε να απαντάμε άμεσα στις ερωτήσεις σας, κάντε κλικ εδώ για εγγραφή στην υπηρεσία (δωρεάν) και κάθε Τετάρτη στις 19:00 συντονιστείτε στο PhotoBros Live! για να μιλήσουμε ζωντανά!

Τα λέμε την άλλη Τετάρτη!