Η πρώτη εβδομαδιαία Εκπομπή φωτογραφίας

Όπως κάθε Τετάρτη έτσι και χθες είχαμε ένα ακόμη επεισόδιο του "PhotoBros Live!", την εκπομπή φωτογραφίας του teachme.gr στην οποία απαντάμε σε θέματα γύρω από την φωτογραφία και την επεξεργασία φωτογραφίας στο ελληνικό διαδίκτυο! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους του φίλους οι οποίοι μας τίμησαν την παρουσία τους και μας έστειλαν τις ερωτήσεις τους κατά την διάρκεια της εκπομπής! Με μεγάλη μας χαρά απαντήσαμε στα ερωτήματα σας και θα χαρούμε να το κάνουμε και στις επόμενες εκπομπές!

Ανάλυση Θεμάτων & Διασκέδαση γύρω από την Φωτογραφία

Σε αυτό το επεισόδιο απαντήσαμε στα ερωτήματα που μας είχαν μείνει ως υπόλοιπο από το προηγούμενο επεισόδιο, δείξαμε διάφορα μηνύματα προς συζήτηση τα οποία ανακαλύψαμε στο group "Φωτογραφική Κουβέντα" που διατηρούμε στο Facebook και στην συνέχεια απαντήσαμε σε όλες τις ερωτήσεις των live θεατών μας!

PhotoBros Live! - Επεισόδιο #2 - Διασκέδαση & Συζήτηση για την Φωτογραφία!

PhotoBros Live! - Επεισόδιο #2 - Διασκέδαση & Συζήτηση για την Φωτογραφία!

Δείτε παρακάτω το δεύτερο επεισόδιο του PhotoBros Live!

Για όσους "άτυχους" δεν πρόλαβαν να μας δουν και να επικοινωνήσουν μαζί μας ζωνταντά δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς θα έχετε την δυνατότητα να το πράξετε κάθε Τετάρτη στις 19:00! Ωστόσο όπως είχαμε προαναφέρει, τα επεισόδια θα δημοσιεύονται στο επίσημο κανάλι μας στο youtube για να μπορέσουν όλοι να το παρακολουθήσουν, να διασκεδάσουν και εν τέλει να μάθουν κάτι μέσα από κάθε επεισόδιο!

Τα λέμε την άλλη Τετάρτη!