Η δική σας εβδομαδιαία εκπομπή φωτογραφίας!

PhotoBros Live! – Επεισόδιο #3

Και αυτή την Τετάρτη είχαμε ένα ακόμη επεισόδιο του "PhotoBros Live!", την εκπομπή φωτογραφίας του teachme.gr στην οποία απαντάμε στις δικές σας ερωτήσεις για θέματα φωτογραφίας και επεξεργασίας φωτογραφίας! Για ακόμη μία φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους του φίλους οι οποίοι μας τίμησαν την παρουσία τους κατά την διάρκεια της εκπομπήςκαι μας έστειλαν τις ερωτήσεις τους! Με μεγάλη μας χαρά απαντήσαμε στα ερωτήματα σας και θα χαρούμε να το κάνουμε και στις επόμενες εκπομπές!

PhotoBros Live! - Ευχάριστη συζήτηση φωτογραφικών θεμάτων!

Στο τρίτο επεισόδιο του "PhotoBros Live!" είδαμε 10 ενδεικτικά άρθρα που δημοσιεύθηκαν στο group "Φωτογραφική Κουβέντα" που διατηρούμε στο Facebook και στην συνέχεια απαντήσαμε σε πολλές ερωτήσεις οι οποίες θα βοηθήσουν όλους όσους ασχολούνται με την φωτογραφία να λύσουν τις απορίες τους!

PhotoBros Live! - Επεισόδιο #3 - Live Απαντήσεις σε δικά σας θέματα

PhotoBros Live! - Επεισόδιο #3 - Live Απαντήσεις σε δικά σας θέματα

Δείτε το τρίτο επεισόδιο του PhotoBros Live!

Για όσους "άτυχους" δεν πρόλαβαν να μας δουν και να επικοινωνήσουν μαζί μας ζωνταντά δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς θα έχετε την δυνατότητα να το πράξετε κάθε Τετάρτη στις 19:00! Ωστόσο όπως είχαμε προαναφέρει, τα επεισόδια θα δημοσιεύονται στο επίσημο κανάλι μας στο youtube για να μπορέσουν όλοι να το παρακολουθήσουν, να διασκεδάσουν και εν τέλει να μάθουν κάτι μέσα από κάθε επεισόδιο!

Εαν θέλετε να απαντάμε άμεσα στις ερωτήσεις σας, κάντε κλικ εδώ για εγγραφή στην υπηρεσία (δωρεάν) και κάθε Τετάρτη στις 19:00 συντονιστείτε στο PhotoBros Live! για να μιλήσουμε ζωντανά!

Τα λέμε την άλλη Τετάρτη!