Συνέντευξη από τον νικητή της 28ης Κριτικής Φωτογραφίας

PhotoBros Live #118

Σε αυτό το επεισόδιο των PhotoBros Live! είχαμε την χαρά να μιλήσουμε με τον Σάκη Μαλτά, τον γνωστό σε εμάς ως “Σάκη Hook”, ο οποίος ήταν ο νικητής της 28ης Κριτικής Φωτογραφίας! Ο Σάκης μας έκανε την τιμή να μοιραστεί μαζί μας την πορεία του, τον τρόπο εξέλιξης, τις δυσκολίες που έχει ξεπεράσει λόγω μιας μικρής ιδιαιτερότητας που έχει – και αποτελεί ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ για όλους μας – και πως έχτισε την κορυφαία φωτογραφία για την Κριτική φωτογραφίας του Φεβρουαρίου 2021! Αν θέλετε να δείτε περισσότερα για τον σάκη παρακαλώ πολύ ακολουθήστε τον στο instagram (κάντε κλικ εδώ για μεταφορά) και φυσικά να παρακολουθείτε τις Κριτικές Φωτογραφίας που κάθε μήνα διοργανώνουμε καθώς δηλώνει πάντα “παρών”!

Μαζί μας ο νικητής της 28ης Κριτικής Φωτογραφίας με θέμα το Φαγητό, Σάκης Hook!

Εναλλακτική πρόταση εξοπλισμού & νέος κύκλος μαθημάτων

PhotoBros Live #118

Πάντα μας αρέσει να σας δείχνουμε νέους τρόπος δικής αναβάθμισης και προτάσεις σε εξοπλισμό. Επίσης γνωρίζετε πολύ καλά την αγάπη μου για τις γραφίδες σχεδίασης καθώς θα σας δώσουν απίστευτη άνοδο στην ποιότητα της δουλειάς σας. Γι’αυτό τον λόγο σας μίλησα για την δική μου γραφίδα, την παλαιά αλλά αγαπημένη Wacom Intuos 3 την οποία χρησιμοποιώ και πραγματικά λατρεύω να δουλεύω!

Χρήση γραφίδας Wacom και νέος κύκλος εκμάθησης στο teachme.gr

Η δυνατότητα χρήσης της γραφίδας στη δουλειά σας και κυρίως στην επεξεργασία φωτογραφίας, θα σας επιτρέψει με ελάχιστο κόστος σε σχέση με τα χρήματα που δίνουμε σε φωτογραφικά και Η/Υ, να αναβαθμιστείτε σε απόλυτο βαθμό. Πρακτικά θεωρώ πως με ένα κόστος 200€ ή αναλόγως της γραφίδας που θα επιλέξετε (δείτε όλη την λίστα που έχουμε στο PhotoBros.GR) θα μπορέσετε να κάνετε μια απίστευτη επένδυση σε ένα εργαλείο το οποίο “βλέπει το ποντίκι και γελάει” και εσείς επιτέλους θα έχετε το σωστό εργαλείο για την σωστή θέση (επεξεργασία και ρετούς φωτογραφίας).

Αν θέλετε να ξοδέψετε κάπου ένα μικρό κεφάλαιο, μην το κάνετε σε αναβάθμιση της μηχανής που ήδη έχετε, την μεγάλη διαφορά θα την δείτε μέσα από την χρήση της γραφίδας και κυρίως των γραφίδων Wacom που πάντα χρησιμοποιώ και εγώ και ο Πάνος και δεν μπορούμε να σας εκφράσουμε με λόγια πόσο πολύ μας έχει βοηθήσει! Μέσα από την επίσημη σελίδα μας (www.PhotoBros.gr) εκτός από τα καλύτερα μεταχειρισμένα φωτογραφικά θα βρείτε και λύσεις σε περιφερειακά Η/Υ, όπως οι γραφίδες Wacom. Επιλέξτε τώρα την δική σας! Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας και σας προτείνουμε καθημερινά να ρίχνετε μια ματιά!

Δείτε όλο το επεισόδιο των PhotoBros

Παρακολουθήστε παρακάτω την 118η εκπομπή και δείτε όλα όσα συζητήσαμε μαζί σας! Μην ξεχάσετε να κάνετε “Like” “Share” και “Εγγραφή (κλικ εδώ για μεταφορά)” στο επίσημο κανάλι μας στο youtube!