Η δική σας εβδομαδιαία εκπομπή φωτογραφίας!

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! To PhotoBros Live!, η μοναδική εβδομαδιαία εκπομπή φωτογραφίας για το ελληνικό κοινό έκλεισε τα 10 επεισόδια της! Για όσους ακόμη δεν μας έχουν παρακολουθήσει να πούμε ότι το “PhotoBros Live!” είναι μία εκπομπή με θέματα σχετικά με την φωτογραφία και την επεξεργασία της στην οποία απαντάμε στις δικές σας ερωτήσεις με τον δικό μας τρόπο! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που μας έκαναν παρέα και αυτή την Τετάρτη κατά την διάρκεια της ζωνταντής εκπομής, ο δικός σας παράγοντας είναι αυτός που κάνει τα πάντα να κυλούν καλύτερα και πιο διασκεδαστικά! Αν θέλετε να λάβετε μέρος στα επόμενα live, να περάσετε ευχάριστα μαζί μας και φυσικά να λύσετε τις απορίες σας, τότε κάντε κλικ εδώ για να δείτε πως θα το κάνετε!

PhotoBros Live! – Διασκέδαση & κουβέντα γύρω από την Φωτογραφία!

Έχοντας πλέον 10 επεισόδια με λύσεις σε δικές ερωτήσεις, μπορείτε πλέον να λύσετε πολλά θέματα τα οποία θα σας προκύψουν, φυσικά έχουμε σκοπό να σας λύσουμε ακόμη περισσότερα! Στο δέκατο επεισόδιο του “PhotoBros Live!” δώσαμε απαντήσεις στις ερωτήσεις που κάνατε και το κάναμε αυτό με απλό, φιλικό και διασκεδαστικό τρόπο, επίσης μιλήσαμε για την επερχόμενη έκθεση “IMAGE + TECH EXPO” η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10-12 Μαρτίου στην Αθήνα (Μαρούσι). Στην συγκεκριμένη έκθεση θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε πολλά και διάφορα πράγματα, κυρίως όμως θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε με ελάχιστο κόστος φωτογραφικά σεμινάρια τα οποία θα παρουσιάσουν μερικοί από τους καλύτερους φωτογράφους & βιντεογράφους παγκοσμίως! Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε όλο το επεισόδιο από την αρχή μέχρι και το τέλος!

PhotoBros Live! - Διασκέδαση & κουβέντα γύρω από την Φωτογραφία!

PhotoBros Live! – Συνεχώς δίπλα σας!

Δείτε το Δέκατο επεισόδιο του PhotoBros Live!

Για όσους “άτυχους” δεν πρόλαβαν να μας δουν και να επικοινωνήσουν μαζί μας ζωνταντά δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς θα έχετε την δυνατότητα να το πράξετε κάθε Τετάρτη στις 19:00! Ωστόσο, όπως είχαμε προαναφέρει, τα επεισόδια θα δημοσιεύονται στο επίσημο κανάλι μας στο youtube για να μπορέσουν όλοι να το παρακολουθήσουν, να διασκεδάσουν και εν τέλει να μάθουν κάτι μέσα από κάθε επεισόδιο!

Εαν θέλετε να απαντάμε άμεσα στις ερωτήσεις σας, κάντε κλικ εδώ για εγγραφή στην υπηρεσία (δωρεάν) και κάθε Τετάρτη στις 19:00 συντονιστείτε στο PhotoBros Live! για να μιλήσουμε ζωντανά!

Τα λέμε την άλλη Τετάρτη!