Η δική σας εβδομαδιαία εκπομπή φωτογραφίας!

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Μετά από 10 επεισόδια κοντά σας αποφασίσαμε να προχωρήσουμε το  PhotoBros Live!, την μοναδική εβδομαδιαία εκπομπή φωτογραφίας και φυσικά αγαπημένη σας συνήθεια, στο επόμενο στάδιο! Γι’αυτό το λόγο, από εδώ και στο εξής όλα τα επόμενα επεισόδια μας θα δημοσιεύονται “live” μέσω της επίσημης σελίδας μας στο facebook (κλικ εδώ).

Μέσω της “ζωντανής” μετάδοσης της εκπομπής στο κορυφαίο κοινωνικό δίκτυο, μπορείτε να μας δείτε άμεσα, χωρίς άλλη εφαρμογή και χωρίς δυσκολίες. Ενώ εμείς μπορούμε να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας για την ακόμη καλύτερη δική σας εμπειρία!

Φυσικά η θεματολογία μας δεν θα αλλάξει! Για όσους ακόμη δεν μας έχουν παρακολουθήσει να πούμε ότι το “PhotoBros Live!” είναι μία εκπομπή με θέματα σχετικά με την φωτογραφία και την επεξεργασία της στην οποία απαντάμε στις δικές σας ερωτήσεις με τον δικό μας τρόπο!

PhotoBros Live! – Διασκέδαση & κουβέντα γύρω από την Φωτογραφία!

Στο ενδέκατο επεισόδιο τα είπαμε για πρώτη φορά μέσω του “Facebook Live”, υπήρχε μία αγωνία για το πως θα πάει το όλο εγχείρημα, ωστόσο όλα κύλησαν ομαλά και η συνέχεια αναμένεται ακόμη καλύτερη!

PhotoBros Live! – Επεισόδιο #11 - Κουβέντα γύρω από την φωτογραφία

PhotoBros Live! – Επεισόδιο #11 – Κουβέντα γύρω από την φωτογραφία

Δείτε το Ενδέκατο επεισόδιο του PhotoBros Live!

Για όσους “άτυχους” δεν πρόλαβαν να μας δουν και να επικοινωνήσουν μαζί μας ζωντανά δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς θα έχετε την δυνατότητα να το πράξετε κάθε Τετάρτη στις 19:00! Ωστόσο, όπως είχαμε προαναφέρει, τα επεισόδια θα δημοσιεύονται στο επίσημο κανάλι μας στο youtube για να μπορέσουν όλοι να το παρακολουθήσουν, να διασκεδάσουν και εν τέλει να μάθουν κάτι μέσα από κάθε επεισόδιο!

Εαν θέλετε να απαντάμε άμεσα στις ερωτήσεις σας, κάντε κλικ εδώ για να δείτε την επίσημη σελίδα μας στο facebook, μέσα από την οποία κάθε Τετάρτη στις 19:00 θα τα λέμε ολοζώντανα!

Τα λέμε την άλλη Τετάρτη!