Γρήγορο και Αποδοτικό Φώτο Ρετούς!

Η νέα σουίτα της ON1 Software πραγματικά μας έχει εντυπωσιάσει με την πληθώρα των επιλογών που διαθέτει όσον αφορά την οργάνωση αλλά και την απλή ή προχωρημένη επεξεργασία φωτογραφίας! Μέχρι τώρα ανακαλύψαμε τα πολλά από τα "καλούδια" της νέας και "καυτής" ON1 Photo 10, το ON1 Browse, το ON1 Enhance, το ON1 Effects αλλά και τους πολύ εύκολους τρόπους προχωρημένης εξαγωγής με Watermark ή ανεβάσματος στα κοινωνικά δίκτυα με ένα κλικ. Σε αυτό το άρθρο και αφού έχουμε πιστέψει πως τα έχουμε δεί όλα πλέον, θα ανακαλύψουμε το πιο γρήγορο και αποδοτικό φώτο ρετούς προσώπου μέσα από το ON1 Portrait!

ON1 Portrait Review

To ON1 Portrait είναι ακόμη μία ενσωματωμένη εφαρμογή μέσα στην ON1 Photo 10 σουίτα και θα μας προσφέρει άμεση διόρθωση των πορτραίτων των πελατών μας. Με ελάχιστα κλικ και χωρίς ταλαιπωρία θα καταφέρει να πάρει μία "δύσκολη" φωτογραφία και να την μετατρέψει σε κάτι πολύ ανώτερο. Στο παρελθόν στο teachme.gr έχουμε δει πολλούς τρόπους ρετούς προσώπου (ενδεχομένως πιο αποδοτικούς ως προς το τελικό αποτέλεσμα) κυρίως μέσα από το Adobe Photoshop (δείτε εδώ τα πακέτα για φώτο ρετούς) αλλά και μέσω άλλων "ps plugins", ωστόσο την ευκολία και τον πλουραλισμό που παίρνουμε από την συγκεκριμένη σουίτα δεν θα το βρούμε πουθενά αλλού.

Μία σουίτα που κάνει όλα αυτά που έχουμε δει (και θα δούμε και άλλα) και να κοστίζει τόσο οικονομικά, πρακτικά δεν υπάρχει. Κατά την αποψή μου είναι ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος "απογείωσης" των φωτογραφιών σας γενικότερα!

Μείνετε συντονισμένοι

Στο teachme.gr διαρκώς ψάχνω λύσεις για να καταφέρετε να κάνετε την δουλειά σας πολλαπλά επίπεδα. Την σουίτα της ON1 Software την χρησιμοποιώ χρόνια τώρα, την λατρέυω, με εντυπωσιάζει καθημερινά και φυσικά με χαρά σας δείχνω πως να την χρησιμοποιείτε και εσείς! Εφαρμογές όπως το ON1 Portrait που δείχνω σήμερα θα σας λύσουν τα χέρια! Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr γιατί στο τέλος της παρουσίασης κάποιος τυχερός θα αποκτήσει την σουίτα ON1 Photo 10 εντελώς δωρεάν μετά απο κλήρωση!