Ώρα για Σοβαρή Επεξεργασία Φωτογραφίας!

Συνεχίζουμε την "ON1 Photo 10 - Week" στην οποία ανακαλύπτουμε τις νέες δυνατότητες της νέας σουίτας της ON1 Software. Σήμερα θα σας δείξω την απίστευτη δύναμη που κρύβει μέσα της η νέα ON1 Photo 10 σουίτα όσον αφορά την "προχωρημένη" επεξεργασία φωτογραφίας! Με την βοήθεια της εφαρμογής ON1 Effects θα ανακαλύψουμε τον τρόπο προχωρημένης επεξεργασίας χωρίς καμία δυσκολία.

ON1 Effects Review

Για χρόνια ακούω από εσάς ότι δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα στην επεξεργασία γιατί δεν ξέρετε τόσο καλό photoshop (αν θέλετε να το μάθετε σωστά δείτε τα ιδιαίτερα μαθήματα για το photoshop), ωστόσο το photoshop όσο το αγαπάω άλλο τόσο δεν μπορώ να παραβλέψω τις μαγικές δυνατότητες του ON1 Effects. Και όταν λέω "μαγικές δυνατότητες" δεν είμαι καθόλου υπερβολικός. Το ON1 Effects αποτελεί τον κύριο λόγο χρήσης της ON1 Photo 10 σουίτας για μένα προσωπικά.

Όλα αυτά τα χρόνια που χρησιμοποιώ τις σουίτες της ON1 Software 95 στις 100 φορές βρίσκομαι στο ON1 Effects και αυτό γιατί μου δίνει την δυνατότητα να κάνω φανταστικά πράγματα χωρίς να κουραστώ καθόλου!

1,2,3 Φωτογραφικά Αριστουργήματα

Ξέρω πως μοιάζει "πολύ καλό για να είναι αληθινό" αλλά μία χρήση θα σας πείσει ότι το ON1 Effects θα πάρει μία απλή φωτογραφία και με ελάχιστες δικές σας κινήσεις θα την μετατρέψει σε ένα φωτογραφικό αριστούργημα! Η δυνατότητα χρήσης εκατοντάδων preset ή χτισίματος του δικού μας εφέ μέσα από απίστευτα φίλτρα θα σας κάνει "φανατικούς" θαυμαστές του ON1 Effects και της ON1 Photo 10 γενικότερα!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Εδώ και χρόνια σας δείχνω τον δρόμο στην σωστή, γρήγορη και απόλυτη επεξεργασία φωτογραφίας! Στο teachme.gr θα αναλύσουμε την νέα σουίτα της ON1 Software και θα δούμε πως η ON1 Photo 10 θα ανεβάσει επίπεδα την δουλειά μας, θα μας οργανώσει και θα μας γλιτώσει ποιοτικό χρόνο! Στο τέλος των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί κλήρωση ενός πακέτου της νέας σουίτας, οπότε μείνετε συντονισμένοι στην αγαπημένη σας ιστοσελίδα!