Φώτο Κολάζ όπως στο Photoshop!

Η νεόκτιστη σουίτα της ON1 Software είναι πλέον γεγονός και αυτή τη φορά έρχεται γεμάτη νέες λειτουργίες και ένα πολύ ξεχωριστό και άρτια συνεργαζόμενο περιβάλλον εργασίας. Στα προηγούμενα άρθρα-μαθήματα ανακαλύψαμε το ON1 Browse, το ON1 Enhance, το ON1 Effects & το ON1 Portrait. Σε αυτό το μάθημα θα ανακαλύψουμε τις μαγικές ιδιότητες του ON1 Layers το οποίο θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε φώτο κολάζ όπως ακριβώς και στο Photoshop!

ON1 Layers Review

Το ON1 Layers είναι ακόμη μία ενσωματωμένη εφαρμογή της ON1 Photo 10 σουίτας η οποία μας επιτρέπει να δουλεύουμε με Layers όπως ακριβώς και στο Photoshop! Αυτό από μόνο του μας δίνει φοβερές ευκολίες τις οποίες μέχρι πρότινος τις βρίσκαμε μόνο στο Photoshop! Η επεξεργασία με "επίπεδα" όπως λέγονται στα ελληνικά τα "Layers" θα μας επιτρέψει να τοποθετήσουμε πολλαπλές φωτογραφίες σε ένα project και με την κατάλληλη επεξεργασία, αλλαγή blends, μασκών και opacity (σας θυμίζουν photoshop;) θα μπορέσουμε να κάνουμε από την μία στιγμή στην άλλη φανταστικά photo manipulations ακόμη και αν δεν είχαμε ποτέ στο παρελθόν ανάλογη εμπειρία!

Τα κάνει όλα και συμφέρει

Η σουίτα ON1 Photo 10 τα κάνει όλα και συμφέρει (δείτε εδώ πόσο κοστίζει και πως θα την αγοράσετε) και προσωπικά με διευκολύνει καθημερινά σε θέματα επεξεργασίας και απόδοσης εφέ στις φωτογραφίες μου! Κάθε χρόνο φροντίζω να έχω την τελευταία έκδοση της σουίτας της ON1 Software έτσι και φέτος είμαι ετοιμοπόλεμος για το 2016!

Μείνετε συντονισμένοι

Στο teachme.gr διαρκώς ψάχνω λύσεις για να καταφέρετε να κάνετε την δουλειά σας πολλαπλά επίπεδα. Η ON1 Photo 10 σουίτα είναι μία ολοκληρωμένη λύση για τον αρχάριο αλλά και προχωρημένο φωτογράφο! Αποκτήστε τη (κάντε κλικ εδώ) άμεσα και εκμεταλλευτείτε τις απίστευτες δυνατότητες της! Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr γιατί στο τέλος της παρουσίασης κάποιος τυχερός θα αποκτήσει την σουίτα ON1 Photo 10 εντελώς δωρεάν μετά απο κλήρωση!