Θαυμάζοντας τις δημιουργίες μας στο ON1 Photo 10

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της νέα σουίτας της ON1 Software είναι η λειτουργία της εξαγωγής αλλά και του "sharing" των φωτογραφιών μας. Η σουίτα ON1 Photo 10 το έχει πάρει τόσο σοβαρά το συγκεκριμένο θέμα έτσι ώστε να παρέχει την ευκολία της εξαγωγής ή του sharing σε κάθε εφαρμογή που θα χρησιμοποιούμε. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουμε να θαυμάσουμε τις δημιουργίες μας και εκτός της σουίτας, ενώ παράλληλα θα είμαστε σε θέση να κάνουμε πανεύκολα "sharing" στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και εξαγωγές με συγκεκριμές παραμέτρους για τους πελάτες μας.

Ιδιαίτερες Εξαγωγές Φωτογραφιών

Επειδή ζούμε στην εποχή της άμεσης προβολής των φωτογραφιών στον πελάτη και επειδή δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια δίπλα του κατά την επιλογή των αρχείων που τον ενδιαφέρουν, αναγκαζόμαστε να δημιουργούμε αντίγραφα χαμηλής ποιότητας και "υδατογραφήματος".Αυτός ο τρόπος "διασφάλισης" των υπηρεσιών μας αποτελεί έναν πονοκέφαλο για πολλούς φωτογράφους εκεί έξω. Πόσες φορές έχω διαβάσει μηνύματα σας στα οποία μου αναφέρετε αυτό το θέμα και πως θα βρείτε έναν εύκολο τρόπο εξαγωγής με "watermark" όχι μίας φωτογραφίας αλλά πολλών και όχι μόνο μίας διάστασης αλλά δύο (οριζόντιες & κάθετες).

Μέσα από την σουίτα ON1 Photo 10 θα καταφέρετε να δημιουργήσετε "έξυπνες" μαζικές εξαγωγές φωτογραφιών με υδατογράφημα τα οποία θα αποτυπώνονται σε οποιαδήποτε διάσταση χωρίς προβλήματα. Ενώ με την χρήση δημιουργίας "preset", δηλαδή αποθηκευμένων ρυθμίσεων, οι επόμενες εξαγωγές με watermark θα είναι θέμα δευτερολέπτων και πατήματος ενός κουμπιού!

Εξαγωγή & Ανεβάσματα Φωτογραφιών στην ON1 Photo 10

Κάθε επαγγελματίας φωτογράφος θα πρέπει να γνωρίζει πως να οργανώνει τις φωτογραφίες του (αυτό το είδαμε χθες με χρήση του ON1 Browse) αλλά και παράλληλα πως θα συντηρεί ενεργό το ενδιαφέρον των πελατών και θαυμαστών του στο facebook & twitter. Για τον λόγο αυτό η νέα σουίτα της On1 Software παρέχει καθ'όλη την διάρκεια χρήσης της σουίτας σε εμφανές σημείο το κουμπί του "Sharing". Έτσι σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεστε (το ακούς Lightroom;) μπορείτε με ένα κλικ να "ανεβάσετε" τα αριστουργήματα σας στα κορυφαία κοινωνικά δίκτυα της εποχής μας!

Δυνατότητα Μεγέθυνσης Φωτογραφίας

Η μεγέθυνση φωτογραφίας αποτελεί ένα κοινό θέμα συζήτησης και προβληματισμού των φωτογράφων. Μέσα από την "εξαγωγή" στην ON1 Photo 10 θα δείτε πως με την χρήση της εφαρμογής Perfect Resize θα μπορέσετε όχι μόνο να εξάγετε τις φωτογραφίες σας, αλλά να τις εξάγετε και μεγαλύτερες από πριν!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Έχω αναλύσει το διαμάντι της ON1 Software και σας δείχνω βήμα-βήμα τον τρόπο με τον οποίο θα απογειώσετε τις δεξιότητές σας! Μαζί θα ανακαλύψουμε κάθε πτυχή της ON1 Photo 10 η οποία θα μας επιτρέψει να "μαγέψουμε" στο οργανωτικό αλλά και το δημιουργικό κομμάτι! Μείνετε συντονισμένοι γιατί από αύριο μπαίνουμε στο "ζουμί" της υπόθεσης! :)