Τα πάντα σε Τάξη!

Η τελευταία έκδοση της ON1 Software σουίτας ονομάζεται ON1 Photo 10 και παρέχει πολύ δυνατές εφαρμογές οργάνωσης και επεξεργασίας φωτογραφιών! Για πρώτη φορά έχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μία απόλυτη φωτογραφική εμπειρία χωρίς την ύπαρξη του Photoshop & του Lightroom! Σε προηγούμενο άρθρο σας μίλησα για την συνεργασία του teachme.gr με την εταιρεία ON1 Software σχετικά με την δημιουργία δωρεάν μαθημάτων για την νέα της σουίτα (διαβάστε εδώ περισσότερα). Σήμερα θα ξεκινήσουμε την ανάλυση της σουίτας και θα ανακαλύψουμε μία εφαρμογή οργάνωσης και τακτοποίησης των ψηφιακών μας αρχείων, η οποία έχει δημιουργηθεί με στόχο την εξαφάνιση κάθε πονοκεφάλου σχετικά με τα ψηφιακά μας αρχεία. Το κωδικό όνομα της εφαρμογής έιναι "ON1 Browse" και παρέχεται μέσα από την "Standalone" έκδοση της ON1 Photo 10 με στόχο και σκοπό να τα βάλει όλα σε Τάξη!

Μέσα από τα βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω θα ανακαλύψετε όλες τις δυνατότητες της εσωτερικής εφαρμογής της σουίτας με όνομα ON1 Browse και θα δείτε πόσο εύκολα θα οργανώσετε σωστά την ψηφιακή σας φωτογραφική συλλογή.

Δυναμική "Αγαπημένη" Οργάνωση

Στο πρώτο βίντεο θα ανακαλύψουμε τα δύο πρώτα Panels του ON1 Browse. Με χρήση των Φακέλων και των Άλμπουμ θα μπορέσουμε με μεγάλη ευκολία να δημιουργήσουμε αγαπημένες συντομεύσεις με στόχο να μην ψάχνουμε τις φωτογραφίες μας αλλά και ξεχωριστές συλλογές με το πάτημα ενός κουμπιού!

Έξυπνες Συλλογές & Φιλτραρίσματα

Πως θα ήταν η ψηφιακή μας ζωή χωρίς τις έξυπνες συλλογές και τα φιλτραρίσματα; Τι; Δεν ξέρετε καν τι είναι αυτά; Στο παρακάτω video θα δείτε πόσο πολύ θα αλλάξουν την καθημερινότητα σας οι έξυπνες συλλογές και τα φιλτραρίσματα των φωτογραφιών σας στο ON1 Browse!

Πολλαπλή Προβολή & Κριτική

Δείτε στο τρίτο video για το ON1 Browse το κεντρικό panel προβολής των φωτογραφιών είτε σε μεγάλη προβολή είτε σε μικρογραφία και ανακαλύψτε τον τρόπο απόδοσης κριτικής στις φωτογραφίες σας αλλά και αλλαγής χρώματος του φόντου για δική σας καλύτερη ευκολία!

 

Navigator & Χρήση Metadata

Στο τελευταίο video για τις λειτουργίες του ON1 Browse θα δούμε το Navigator, το Info & την προβολή-ρύθμιση των Metadata των φωτογραφιών μας! Μέσα από τα Metadata θα δείτε πολύ σημαντικά στοιχεία και θα μπορέσετε να εμπλουτίσετε με πληροφορίες τις φωτογραφίες σας για να μην είναι ποτέ ξανά "ορφανές"!

 

Μείνετε συντονισμένοι

Τις επόμενες ημέρες θα βγουν και τα επόμενα video σχετικά με την νέα σουίτα της ON1 Software! Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε απόλυτα μία πολύ δυνατή εφαρμογή η οποία έιναι άκρως απαραίτητη για κάθε φωτογράφο!