Άμεση Επεξεργασία Φωτογραφίας

Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθώ στην πρώτη εφαρμογή επεξεργασίας που θα βρούμε στην νεόκτιστη σουίτα της ON1 Software η οποία δεν είναι άλλη από την ON1 Photo 10! Σε αυτή την έκδοση τα πάντα έχουν βελτιωθεί με στόχο την δική μας καλύτερη εμπειρία και χρήση με στόχο πάντα την ποιότητα και την αμεσότητα στις κινήσεις μας! Μέσα στην σουίτα και μετά το ON1 Browse που είδαμε σε προηγούμενο άρθρο (κάντε κλικ εδώ) θα περάσουμε στο "ζουμί" της υπόθεσης, την επεξεργασία φωτογραφίας!

Στην πρώτη στάση της επεξεργασίας φωτογραφίας βρίσκεται το ON1 Enhance, μία εφαρμογή άμεσης επεξεργασίας και διόρθωσης των φωτογραφιών μας. Η ON1 Software έχει σχεδιάσει κατάλληλα το ON1 Enhance με στόχο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από απλούς έως προχωρημένους χρήστες και δίνει την δυνατότητα σε απλή και ταχύτατη επεξεργασία με αυτόματες επιλογές ή επεξεργασία "εκ βάθρων" στην οποία θα έχουμε εμείς τον πρώτο λόγο από την πρώτη μέχρι την τελευταία πινελιά!

ON1 Enhance Review

Το ON1 Enhance αποτελεί την πρώτη κίνηση που θα κάνουμε όσον αφορά την επεξεργασία των φωτογραφιών μας. Πρόκειται για μία πολύ εύκολη εφαρμογή στην οποία δεν θα βρούμε μόνο απλή και πολυσύνθετη (εαν το επιθυμήσουμε) επεξεργασία αλλά θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε έτοιμα "presets" τα οποία θα μας δώσουν άμεσες ρυθμίσεις με ένα κλικ στις μελλοντικές μας επεξεργασίες!

Παράλληλα μπορούμε να αποθηκεύσουμε και εμείς τις δικές μας ρυθμίσεις σε "presets" και να τις έχουμε για πάντα αποθηκευμένες στο πρόγραμμα. Έτσι το "χαμαλίκι" της επεξεργασίας "ξανά και ξανά" σταματάει κάπου εδώ μέσα από την χρήση του ON1 Enhance!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Μέσα από το teachme.gr, την αγαπημένη σας εκπαιδευτική ιστοσελίδα θα ανακαλύψουμε όλη την καινούρια & φανταστική σουίτα της ON1 Software και στο τέλος των μαθημάτων θα μπείτε σε μία κλήρωση ενός πακέτου της νέας ON1 Photo 10. Μείνετε συντονισμένοι γιατί εδώ μαθαίνουμε απόλυτα αυτό που αγαπάμε και συγχρόνως κερδίζουμε γνώση και πλούσια δώρα!

Καλό μάθημα :Ρ