Η Τεχνολογία πλέον στο πλευρό μας!

Ηχητικός Συγχρονισμός Premiere

Στο σημερινό μάθημα θα σας δείξω ένα πολύ καλό νέο για όλους όσους έχουν την έκδοση CC του Adobe Premiere και συγχρόνως δημιουργούν video με εξωτερικό ήχο. Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα πλέον αφού η τεχνολογία είναι πιά στο πλευρό μας και μας επιτρέπει να δημιουργούμε συγχρονισμούς αυτόματα χωρίς καμία προηγούμενη προετοιμασία!

Συγχρονισμός στο Premiere

Όσοι δημιουργούν video με μικρόφωνο σίγουρα γνωρίζουν πολύ καλά ότι η διαδικασία συχρονισμού του εξωτερικού ήχου με το video είναι κάτι το οποίο μπορεί να στραβώσει πολύ εύκολα. Τον συχρονισμό εικόνας και ήχου, μπορούμε να τον χρειαστούμε είτε σε συνεντεύξεις, είτε σε ρεπορτάζ, σε λήψεις με 2 και 3 κάμερες και γενικότερα όταν η "video-παραγωγή" μας ξεφεύγει από το απλό πλαίσιο "τραβάω εικόνα και ήχο από μία μηχανή".

Ηχητικός Συγχρονισμός Premiere

Ο Συγχρονισμός στο Premiere πλέον αποτελεί μία αυτόματη διαδικασία η οποία λειτουργεί άψογα και άμεσα! Με το πάτημα ενός κουμπιού, το Premiere θα πάρει τον εξωτερικό μας ήχο και "μπουμ", θα τον τοποθετήσει σωστά επάνω στο video μας! Τέλος στην κουραστική διαδικασία του συχρονισμού! Ο Συγχρονισμός στο Premiere θα σας επιτρέψει να πετύχετε τέλεια βίντεο χωρίς την ταλαιπωρία του παρελθόντος!

Καλό μάθημα :Ρ