Καλησπέρα φίλοι και φίλες του www.teachme.gr! Σήμερα στο καθιερωμένο μας μάθημα για το Video & Animation θα δούμε την Τεχνική που παρουσιάζει ο ΑΝΤ1 τις εκπομπές του, την Τεχνική του Neon. Οι λάμπες φθορίου που φαίνονται τόσο εντυπωσιακές είναι ένα πρώτης τάξεως παράδειγμα για να καταλάβουμε πως το απλό είναι πολλές φορές πολύ όμορφο! Μετά λοιπόν το χθεσινό μας μάθημα και την Τεχνική του Neon Effect που είδαμε στο Adobe Photoshop, σήμερα θα δούμε πως μπορεί να γίνει αυτή η Τεχνική και στο Adobe After Effects και έτσι να κάνουμε τα video μας πιο εντυπωσιακά!

ΥΓ: Μετά απο την μεγάλη σας ανταπόκριση στην προσφορά του livedeal.gr για το teachme.gr επικοινώνησα με την εταιρεία και ζήτησα παράταση της λήξης της προσφοράς, οπότε όσοι δεν προλάβατε την Μοναδική Προσφορά, μπορείτε ακόμη και σήμερα να την αποκτήσετε!

ΥΓ: Σύντομα 2 νέα προγράμματα video & animation θα μπουν στη ζωή μας, τα ονοματά τους Apple Final Cut και Sony Vegas.

Καλό μάθημα :Ρ

Ένα παράδειγμα με την Τεχνική που θα δούμε σήμερα:

http://vimeo.com/22071858

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Video Effects το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]