Το εφέ του κλικ στα video!

Τον τελευταίο καιρό βλέπω στην τηλεόραση αρκετά διαφημιστικά (με πρώτο και κύριο το διαφημιστικό της Vodafone) τα οποία παρουσιάζουν μία περιήγηση είτε στην ιστοσελίδα τους, είτε στην σελίδα που διατηρούν στο facebook! Επίσης είχα πολλά ερωτήματα απο φίλους του teachme.gr για το πως μπορεί κάποιος να δημιουργήσει το εφέ του κλικ επάνω στα video του.

Μέσα απο 2-3 κινήσεις, έτοιμη και στοχευμένη περιήγηση!

Έτσι σήμερα θα σας δείξω στο Adobe After Effects πως μπορείτε και εσείς σήμερα να δημιουργήσετε την δική σας περιήγηση και πως μπορείτε να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον το θεατή, χρησιμοποιώντας τον δικό σας κέρσορα και τα προσωπικά σας κλικ! Θα δημιουργήσουμε το περιβάλλον, τον δικό μας προσωπικό κέρσορα και φυσικά την κίνηση συγχρονισμένη με ένα άρτιο ηχητικό εφέ!

Έτσι απλά μαγέψτε με το Adobe After Effects! Εδώ στο teachme.gr θα μάθουμε τα πάντα με στόχο πάντα την δική σας ποιοτική αναβάθμιση!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Video Effects το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]