Σήμερα Μάθημα Φωτογραφίας & Adobe Photoshop!

Παρασκευή σήμερα φίλες και φίλοι και έχουμε το μάθημα επεξεργασίας φωτογραφίας! Σήμερα έχω για όλα τα Premium Μέλη ένα υπέροχο διπλό μάθημα Φωτογραφίας & Adobe Photoshop, μέσα απο τα οποία θα δημιουργήσουμε έναν τρομακτικό καθρέπτη, ένα εφέ που έχουμε δει σε κάθε θρίλες που “σέβεται” τον εαυτό του ή σε ψαγμένες φωτογραφίσεις!

Τρομακτικός Καθρέπτης

Ο τρομακτικός καθρέπτης που θα δημιουργήσουμε στο σημερινό μας μάθημα Φωτογραφίας, θα σας επιτρέψε να δείτε τι πρέπει να κάνετε για να φωτογραφίσετε σωστά τον εαυτό σας ή το μοντέλο σας, για να ταιριάξει σωστά στο εφέ του καθρεπτισμού, θα σας δείξω τον φακό που χρησιμοποίησα, πως έστησα την μηχανή, τον τρόπο λήψης και φυσικά τα σκηνοθετικά κόλπα για την κάθε λήψη!

Μάθημα Adobe Photoshop

Στην συνέχεια θα μεταφερθούμε στον μαγικό κόσμο του Adobe Photoshop όπους θα πάρουμε τις φωτογραφίες μας, θα τις επεξεργαστούμε κατάλληλα και θα δημιουργήσουμε ένα δικό μας Photo Manipulation στο οποίο θα “ζωντανέψει” το ειδωλό μας στον καθρέπτη!

Υπέροχα Φωτογραφικά Εφέ

Ένα υπέροχο μάθημα στο οποίο και πάλι θα μάθετε πολλά και στο οποίο θα σας οδηγήσω απο την αρχή μέχρι το τέλος σε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα! Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr, στην δική σας αγαπημένη ιστοσελίδα χιλιάδων δημιουργικών μαθημάτων στα Ελληνικά! Εκπαιδευτείτε άμεσα σε τομείς όπως η Φωτογραφία, η επεξεργασία Φωτογραφίας, η Γραφιστική, το Web Design, το Video & Animation, το 3D και πολλά άλλα!

Τρομακτικός Καθρέπτης – Τελικό αποτέλεσμα

Τρομακτικός Καθρέπτης

Τρομακτικός Καθρέπτης

Γίνετε και εσείς Premium

Μπείτε σήμερα στην άμεση δημιουργική εκπαίδευση του teachme.gr και μάθετε αυτό που αγαπάτε! Γίνετε και εσείς Premium κάνοντας κλικ εδώ!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος

Τρομακτικός Καθρέπτης – Μάθημα Φωτογραφίας (Λήψη)

Τρομακτικός Καθρέπτης – Μάθημα Photoshop (Επεξεργασία)