Τα γνωστά μας δωρεάν αρχεία στο "νέο" τους σπίτι!

Δωρεάν Αρχεία freebies.gr

Εδώ και μερικές εβδομάδες σχεδίασα μία νέα σελίδα η οποία θα είναι αφιερωμένη στα δωρεάν αρχεία που έδινα κάθε εβδομάδα μέσα απο το teachme.gr. Ο λόγος που το έκανα αυτό, δηλαδή να δημιουργήσω ένα "νέο" σπίτι για τα δημιουργικά δωρεάν αρχεία (video, φωτογραφίες, γραμματοσειρές κλπ), ήταν γιατί ήθελα να κρατήσω το teachme.gr "καθαρό" μόνο με μαθήματα και συγχρόνως να γεμίσω ένα site με δωρεάν υλικό το οποίο καθημερινά ανακαλύπτω και να το δίνω ελεύθερα σαν πληροφορία σε όλους! Έτσι πλέον τα δωρεάν αρχεία έχουν αποκτήσει μία "νέα" στέγη, το www.freebies.gr!

Καθημερινά δωρεάν υλικό!

Όπως σας έχω συνηθίσει στο teachme.gr, έτσι και στο freebies.gr θα έχουμε καθημερινά (ή σχεδον καθημερινά) νέο και φρέσκο δωρεάν υλικό το οποίο θα είναι δωρεάν μόνο για λίγο, οπότε θα πρέπει να εκμεταλεύεστε την προσφορά καθώς αύριο μπορεί να κοστίζει ακριβά..

Δωρεάν Αρχεία

Μέσα απο την σελίδα του www.freebies.gr θα σας παρέχω καθημερινά δωρεάν αρχεία και υλικό γενικότερα, όπως δωρεάν φωτογραφίες, δωρεάν hd video, δωρεάν vector γραφικά, δωρεάν γραμματοσειρές, δωρεάν δημιουργικά μαθήματα, δωρεάν προγράμματα, υπηρεσίας και γενικότερα, οτιδήποτε αξίζει και είναι δωρεάν (και εννοείται νόμιμα) θα το δούμε μέσα απο το www.freebies.gr με καθημερινή ενημέρωση και ανανέωση!

Συντονιστείτε και Εξοπλιστείτε!

Βάλτε απο σήμερα στην ζωή σας το freebies.gr και κατεβάστε άμεσα πολλά και δωρεάν "καλούδια"!!! Επίσης μπορείτε εκτός απο την σελίδα του freebies.gr, να συνδεθείτε και με την επίσημη σελίδα του freebies.gr στο facebook και έτσι να ενημερώνεστε για όλα τα δωρεάν αρχεία άμεσα μέσα απο το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο!

Κάντε κλικ εδώ για το www.freebies.gr

Κάντε κλικ εδώ για την επίσημη σελίδα του freebies.gr στο facebook