Πανίσχυρη επεξεργασία φωτογραφίας!

Καλημέρα φίλες και φίλοι, σήμερα θα δημοσιεύσω το πρώτο βασικό μάθημα στο Nikon Capture NX-D beta. Τα μαθήματα του συγκεκριμένου κύκλου θα είναι δωρεάν για όλους καθώς θέλω να μοιραστώ μαζί σας την δύναμη του Capture NX-D beta, το οποίο όπως είχαμε δει και σε προηγούμενο άρθρο, παρέχει η Nikon εντελώς δωρεάν για χρήση χωρίς περιορισμούς (διαβάστε εδώ πως θα κατεβάσετε δωρεάν το Nikon Capture NX-D beta).

Μέσα απο τον κύκλο βασικής εκμάθησης του Nikon Capture NX-D beta, θα ανακαλύψουμε όλα τα όπλα του προγράμματος με στόχο πάντα την πανίσχυρη επεξεργασία φωτογραφίας!

Μάθημα Nikon Capture NX-D

Έχω ήδη σχεδιάσει και θα δημοσιεύω σχεδόν καθημερινά νέα μαθήματα για το Nikon Capture NX-D beta με στόχο την απόλυτη εκμάθηση του προγράμματος. Έχω χωρίσει τα μαθήματα σε σωστές ενότητες για να σας δίνω κάθε φορά κάτι νέο, φρέσκο και ξεχωριστό. Έτσι στο τέλος θα έχετε αποκτήσει μία ολοκληρωμένη γνώση η οποία θα σας “ακολουθεί” για μια ζωή!

Το πρώτο μάθημα στο Nikon Capture NX-D beta θα μας καλωσορίσει μέσα στην εφαρμογή, αφού σας αναφέρω μερικά πολύ σημαντικά πράγματα για τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος, στην συνέχεια θα σας δείξω τις βασικές παλέττες και θα δούμε τις πρωτες οι οποίες έχουν να κάνουν με την εισαγωγή φωτογραφιών και την κατάλληλη προβολή τους!

Δείγματα μέσα απο το μάθημα Nikon Capture NX-D

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχώς πολλαπλασιάζονται και νέες ενότητες δημιουργούνται με στόχο πάντα την δική σας απόλυτη γνώση! Όποιος και αν είναι ο τομέας που σας ενδιαφέρει, μέσα απο το teachme.gr θα καταφέρετε να “απογειώσετε” τις γνώσεις σας, να ανεβείτε επαγγελματικά επίπεδα ή ακόμη να κάνετε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε! Μην χάνετε άλλο χρόνο, μπείτε σήμερα και εσείς στην Premium παρέα του teachme.gr και μέσα απο χιλιάδες μαθήματα, κερδίστε το μέλλον που σας αξίζει! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Δαβάστε εδώ πως θα κατεβάσετε δωρεάν το Nikon Capture NX-D beta