Κάντο όπως στις διαφημίσεις!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα στο μάθημα after effects θα σας δείξω ένα γρήγορο κόλπο για το πως να δημιουργείτε τα δικά σας γυαλιστερά εφέ στα κυκλικά λογότυπα! Ένα μάθημα που εμπνεύστηκα απο τις διαφημίσεις τις οποίες παρακολουθώ καθημερινά στην τηλεόραση!

Έτσι εύκολα, γρήγορα και απλά, θα μάθετε ένα σημαντικό εφέ γυαλίσματος σε στρογγυλά λογότυπα, το οποίο ενδεχομένως να σας φανεί πολύ χρήσιμο και γιατί όχι να σας επιτρέψει να δημιουργήσετε το δικό σας διαφημιστικό στην τηλεόραση!

Μάθημα After Effects

Όπως κάθε Πέμπτη έχουμε μάθημα για το video & animation, έτσι και σήμερα στο μάθημα after effects, θα χρησιμοποιήσουμε την δύναμη του κορυφαίου προγράμματος δημιουργίας video effects, για να πετύχουμε ένα πανέμορφο εφφέ γυαλίσματος μέσα απο ελάχιστες κινήσεις! Μία τεχνική που μόλις την καταννοήσετε, στην συνέχεια θα μπορέσετε να την προσαρμόσετε όχι μόνο σε κυκλικά αλλά σε όλα τα αντικείμενα!

Τα καλύτερα είναι εδώ!

Τα καλύτερα κόλπα και τα πιό φρέσκα και φιλικά μαθήματα είναι εδώ αποκλειστικά στο teachme.gr! Καθημερινά απο το 2009 βρίσκομαι εδώ και σας δείχνω τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να ξεφύγετε απο τον ανταγωνισμό και την κρίση! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium μέλος! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος