Σεμινάριο Φωτογραφίας

Σεμινάριο Φωτογραφίας ICELIGHT

Την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2016 διεξήχθη στο κέντρο της Αθήνας το σεμινάριο φωτογραφίας με τίτλο “Γνωρίζοντας το ICELIGHT“. Ένα φωτογραφικό γεγονός το οποίο οργάνωσε ο Πάνος Βλασόπουλος και το photo-gfx.gr με θέμα την φωτογράφιση πορτραίτου σε εξωτερικό περιβάλλον με χρήση του Wescott IceLight 2, του κορυφαίου φωτιστικού χειρός της αγοράς.

Μία “photo-gfx” βραδιά!

Όλοι σας γνωρίζετε την ενέργεια που βγάζει ο Πάνος Βλασόπουλος στα σεμινάρια φωτογραφίας, οπότε και αυτή η βραδιά δεν θα μπορούσε να μην είναι μία ξεχωριστή “photo-gfx” βραδιά για τους λίγους τυχερούς που “άρπαξαν” τον μικρό αριθμό θέσεων και πέρασαν 3 χορταστικές ώρες φωτογράφισης σε ανοιχτό χώρο!

Τι παρουσιάστηκε στο Σεμινάριο

Κεντρικό θέμα του σεμιναρίου φωτογραφίας “Μαθαίνοντας το IceLight” ήταν το κορυφαίο φωτιστικό LED χειρός “Wescott IceLight 2” και πως μέσω εκείνου μπορούμε να δημιουργήσουμε φανταστικές εικόνες σε εξωτερικό χώρο και χωρίς επιπλέον φωτισμό.

Μέσα από διαφορετικά σενάρια, οι μαθητές βρέθηκαν σε συνθήκες “Επαγγελματικής Φωτογράφισης” και είδαν από κοντά τα μυστικά του Πάνου Βλασόπουλου όσον αφορά την φωτογράφιση γυναικείου πορτραίτου. Στην συνέχεια πήραν την θέση του και βρέθηκαν “πρόσωπο με πρόσωπο” με το μοντέλο, το καθοδήγησαν, το φωτογράφισαν και πήραν πολύτιμες συμβουλές από την ομάδα του photo-gfx.gr

Κλείστε θέση στο επόμενο σεμινάριο

Το επόμενο προγραμματισμένο σεμινάριο φωτογραφίας με το ίδιο θέμα έχει προγραμματιστεί για τις 30 Οκτωβρίου 2016. Οι θέσεις έχουν ήδη καλυφθεί.

Εάν θέλετε να ζήσετε από κοντά αυτή την εμπειρία τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πάνο Βλασόπουλο και την ομάδα του photo-gfx.gr. Επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία είναι η Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, τοποθεσία θα είναι στην Αθήνα (συνήθως στο κάπου στο κέντρο), η διάρκεια είναι 3 ώρες και η συμμετοχή ανέρχεται στα 30 ευρώ.

Προσοχή όμως, οι θέσεις είναι περιορισμένες (10 στον αριθμό).

Κάνε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην επίσημη σελίδα του photo-gfx.gr στο facebook.