Η Τεχνική της Αεροδυναμικής

Γεια σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα στο μάθημα 3D της εβδομάδας θα ασχοληθούμε με την "Αεροδυναμική" στην τελευταία έκδοση του Maxon Cinema 4D (R14), μέσα απο την οποία θα ανακαλύψουμε νέες τεχνικές και λειτουργίες που θα "απογειώσουν" την φαντασία μας!

Η Αεροδυναμική σαν μέσο έκφρασης

Όλοι έχουμε δει σε διάφορες ταινίες να "πετούν" αντικείμενα, έτσι και εμείς σήμερα θα δούμε την τρόπο δημιουργίας χαρτιών στον αέρα, τα οποία θα "πετούν" ανέμελα και εντελώς φυσιολογικά, σαν να τα είχαμε ρίξει απο το μπαλκόνι μας! Έτσι θα ανακαλύψουμε σήμερα ένα "δυνατό" όπλο έκφρασης καθώς την θέση των χαρτιών μπορούν να πάρουν οποιαδήποτε αντικείμενα επιθυμείτε!

Η μαγεία δεν σταματά στο Maxon Cinema 4D

Η Τεχνική της Αεροδυναμικής

Το κορυφαίο και πιο φιλικό στον χρήστη πρόγραμμα δημιουργίας 3D είναι εδώ κάθε εβδομάδα στο teachme.gr, μάθετε σήμερα να το χειρίζεστε και γίνετε "άτρωτος" στην δημιουργία 3D και animation μέσα απο δεκάδες μαθήματα 3D αλλά και απο τα ιδιαίτερα μαθήματα για το Maxon Cinema 4D!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο 3D Δημιουργίας το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]