Δωρεάν Αρχεία στην Πόρτα σας!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα σας έχω ένα υπέροχο πακέτο 2 δωρεάν αρχεία τα οποία σε κανονικές συνθήκες, θα έπρεπε να δώσετε 78 ευρώ για να τα αποκτήσετε! Πρόκεται για ψηφιακά αρχεία εικόνας και γραφικών τα οποία θα σας χρειαστούν άμεσα για πολλούς και διάφορους λόγους!

Μαθήματα και Δωρεάν Αρχεία μέσα απο μια Premium Συνδρομή

Έχετε σκεφτεί πόσα χρήματα γλιτώνετε μέσα απο μια Premium Συνδρομή στο teachme.gr ; Πρακτικά το κέρδος σας είναι ανεκτίμητο και αυτό γιατί πέρα απο τα χιλιάδες αρχεία που έχουν κατεβάσει μέχρι στιγμής όλα τα Premium Μέλη και τα οποία κοστίζουν αρκετές χιλιάδες ευρώ, το κέρδος σας απο την καθημερινή γνώση των μαθημάτων είναι πρακτικά αδύνατο να υπολογιστεί!

Έτσι λοιπόν καθημερινά προσπαθώ να δίνω όσα περισσότερα μπορώ σε όλα τα Premium Μέλη, με στόχο πάντα, την προσωπική σας επαγγελματική αναβάθμιση!

Τι θα κατεβάσετε σήμερα

Σήμερα, όλα τα Premium Μέλη θα "κατεβάσουν" μια φωτογραφία σε μεγάλη ανάλυση και ένα vector γραφικό για να εξοπλίσετε περισσότερο το δημιουργικό σας "οπλοστάσιο"! Τα συγκεκριμένα αρχεία θα τα κατεβάσετε "δωρεάν" μόνο για λίγο χρόνο, καθώς το πραγματικό τους κόστος ανέρχεται στα 78 ευρώ συνολικά!

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Και για την φωτογραφία του ποδηλάτου αλλά και το vector γραφικό του ποδηλάτου θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό χρήστη στο Shutterstock, να συνδεθείτε και έτσι να τα κατεβάσετε εντελώς δωρεάν! Κάντε κλικ εδώ για την φωτογραφία, κάντε εδώ κλικ για το vector γραφικό και κλικ εδώ για να κάνετε εγγραφή στο Shutterstock.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία μέσα απο το link θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα με το shutterstock και στην συννέχεια να πάτε στην πρώτη σελίδα. Εκεί θα δειτε τα 2 αρχεία σαν Free Photo of the Week και Free Vector of the Week. Κάνοντας κλικ στα συγκεκριμένα σημεία τότε σίγουρα θα μπορέσετε να κατεβάσετε τα αρχεία.

Γίνετε Premium Σήμερα

Μην χάνετε λεπτό απο τα μαθήματα του teachme.gr αλλά και απο τα δωρεάν αρχεία που δίνονται σχεδόν καθημερινά σε όλα τα Premium Μέλη. Γίνετε και εσείς Premium σήμερα και απολάυστε τα πάντα! Κάντε κλικ εδώ.