Νέος Κύκλος Θεωρίας Φωτογραφίας!

Σήμερα στο Δωρεάν μάθημα της Εβδομάδας για τα Premium Free και τα Premium Μέλη του teachme.gr, θα ξεκινήσω έναν πολύ ξεχωριστό κύκλο θεωρητικών μαθημάτων Φωτογραφίας, μέσα απο τον οποίο θα λύσουμε απορίες και ερωτήματα, τα οποία μας μπερδέυουν χρόνια και χρόνια τώρα!

Αποκλειστικά Ελληνικά

Για άλλη μια φορά στο teachme.gr θα σας λύσω τις απορίες σας, αποκλειστικά στα Ελληνικά και πάντα με ευχαριστη διάθεση, για να μάθουμε σωστά και φυσικά να περάσουμε καλά!

Full Frame εναντίον Crop Φωτογραφικών Μηχανών!

Οι περισσότεροι απο εμάς, έχουμε ακούσει για την ύπαρξη 2 ειδών DSLR, των FX οι οποίες ονομάζονται και Full Frame Φωτογραφικές Μηχανές και των DX, οι οποίες αποτελούν τις Φωτογραφικές μηχανές "κομμένου" αισθητήρα, οι οποίες αποτελούν τα πιο ερασιτεχνικά μοντέλα DLSR. Σήμερα θα προσπαθήσω να σας αναλύσω τις κύριες διαφορές των 2 κατηγοριών και θα απαντήσω σε αρκετά απο τα ερωτήματα σας.

Μείνετε Συντονισμένοι για την Συνέχεια

Στα επόμενα μαθήματα θα αναλύσουμε και άλλες πολύ μπερδεμένες έννοιες για να "δαμάσουμε" την Τέχνη της Φωτογραφίας στο 100%! Μείνετε συντονισμένοι γιατί τα συγκεκριμένα μαθήματα δεν θα ανεβαίνουν μόνο Τετάρτες και θα αποτελούν Premium Μαθήματα

Καλό μάθημα :Ρ