Φωτορεαλισμός Προϊόντων στο Cinema 4D

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι! Τρίτη σήμερα και έχουμε το μάθημα Cinema 4D! Στο σημερινό μας μάθημα θα ξεφύγουμε λίγο απο την ροή του προγράμματος και θα σας δείξω ένα μάθημα μετά απο πολλά δικά σας αιτήματα! Θα αναλύσουμε το θέμα Φωτορεαλισμός Προϊόντων στο Cinema 4D όπου θα σας δείξω πως θα φτιάξετε το δικό σας εικονικό studio και πως θα τοποθετείτε εκεί τα δικά σας ψηφιακά δημιουργήματα, με στόχο την φωτορεαλιστική απεικόνιση των αρχείων σας!

Μάθημα Cinema 4D

Είναι γνωστό ότι το Maxon Cinema 4D είναι η καλύτερη επιλογή για την απόλυτη δημιουργία 3D γραφικών και animation! Σήμερα θα το εκμεταλευτούμε για μία ακόμη φορά, με στόχο την καλύτερη εμφάνιση των προϊόντων μας!Θα χρησιμοποιοήσουμε την επαγγελματική κάρτα που δημιούργησα εχθές στο Adobe Illustrator και θα καταφέρουμε να την εμφανίσουμε πολύ πιό ρεαλιστικά, με στόχο να την κάνουμε πιό δελεαστική, καθώς άλλο πράγμα να βλέπεις ένα ψηφιακό αρχείο και άλλο πράγμα να βλέπεις την κάρτα σου να "κάθεται" στο γραφείο σου.

Φωτορεαλισμός Προϊόντων στο Cinema 4D

Φωτορεαλισμός Προϊόντων στο Cinema 4D

Τεχνική για καλύτερες πωλήσεις

Την τεχνική της φωτορεαλιστικής απεικόνισης των αντικειμένων που δημιουργούμε, την χρησιμοποιούν οι καλύτερες Graphic Designers παγκοσμίως, για να διαφημίσουν και να εμφανίσουν καλύτερα τα προϊόντα τους! Έτσι και εγώ, θα σας δείξω τον σωστό δρόμο της "σωστής" εμφάνισης των δημιουργιών σας, με στόχο πάντα τις μεγαλύτερες πωλήσεις και κατά συνέπεια, της μεγιστοποίησης του κέρδους σας!

Τι περιμένετε;

Το μέλλον είναι εδώ και καθημερινά σας δείχνω τα καλύτερα κόλπα και δημιουργίες, για να ξεφύγετε απο την Κρίση! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium και αποκτήστε ένα καινούριο επάγγελμα, το οποίο θα σας αποφέρει ένα μεγαλύτερο εισόδημα! Είναι πολύ απλό, το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνετε ΣΗΜΕΡΑ κιόλας, Premium Μέλος! (Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα)

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος