Συνεχίζοντας το ταξίδι του "Flash" τεχνητού φωτισμού

Loop Light

Τον Δεκέμβριο του 2018 με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το 1ο Flash Masterclass, ένα "Webinar" (σεμινάριο online) το οποίο σας έβαλε για τα καλά στην θέση του οδηγού όσον αφορά την ολοκληρωμένη γνώση γύρω από τους Flash και Studio Flash φωτισμούς.

Το πρώτο Flash Masterclass ήταν αφιερωμένο στον πασίγνωστο φωτισμό "Butterfly" (οι παρακάτω φωτογραφίες βγήκαν μέσα από το webinar). Για όποιον το έχασε και θέλει να το αποκτήσει μπορεί να το βρει στο e-shop του teachme.gr. Για τον μήνα Ιανουάριο σας έχουμε ετοιμάσει ένα νέο Webinar, αφιερωμένο στο Loop Light.

Τι είναι τα Flash Masterclasses

Μετά από την απόλυτη επιτυχία των πρώτων online τάξεων του "Teachme Classes", ήρθε ένας νέος κύκλος μηνιαίων Webinars τα οποία δημιουργήθηκαν με στόχο την σωστή εκμάθηση τεχνικών τις οποίες έχουμε συλλέξει από πολλά αιτήματά σας τα 10 χρόνια ζωής του teachme.gr. Τα επονομαζόμενα "Flash Masterclasses" θα σας δείξουν τεχνικές οι οποίες θα στοχεύσουν άμεσα στην σωστή εκμάθηση των Flash & Studio Flash για να μπορείτε έτσι "να ζείτε και να αναπνέετε μέσω εκείνων". Πόσοι απο εσάς έχετε αγοράσει Flash εξοπλισμό και το βλέπετε απόμακρα σαν κάποιο... ερημικό νησί που δεν γνωρίζεις που θα σε οδηγήσει; Εμείς θα σας δείξουμε το σωστό μονοπάτι για να νιώσετε επιτέλους την δύναμη που μπορούν να προσφέρουν στην ζωή σας τα Flash και πως θα μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε στοχευμένα και επιτυχημένα σε κάθε Project.

Στόχος μας δεν είναι να σας δείξουμε απλώς ένα στοιχείο γύρω από τα Flash και να σας αφήσουμε κρυφά τα υπόλοιπα (όπως κάνουν σχεδόν όλοι οι άλλοι), αλλά να σας φέρουμε μαζί μας στο περιβάλλον μίας πραγματικής φωτογράφισης και κάθε φορά να κλείνετε ένα κεφάλαιο για να περάσετε δυνατοί και γεμάτοι στο επόμενο.

Όπως ανακάλυψαν οι παρεβρισκόμενοι στο πρώτο Webinar είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την απόλυτα ολοκληρωμένη εκμάθηση των τεχνικών που παρουσιάζουμε, από την γρήγορη και απαραίτητη θεωρία, στην εικονική φωτογράφιση σε 3d studio, στην μετέπειτα πραγματική φωτογράφιση και τέλος στην επεξεργασία φωτογραφίας!

Loop Light

Flash Masterclass #2 - Loop Light

Ο φωτισμός "Loop" αποτελεί μετά τον "Butterfly" τον πιο διαδεδομένο φωτογραφικό φωτισμό. Έναν φωτισμό που αποδίδει εξαιρετικό χαρακτήρα και σε ανδρικά αλλά και γυναικεία πορτραίτα. Είναι πολύ σημαντικό οι φωτογραφίες που δημιουργούμε να έχουν χαρακτήρα και μέσω των φωτισμών όπως ο Loop, θα μπορέσουν να "ξεφύγουν" από τις απλές φωτογραφίσεις. Ένα "must have" online σεμινάριο για όλους!

Τι θα δούμε στο Flash Masterclass #2

Η ύλη που έχουμε ήδη οργανώσει θα οδηγήσει τον αρχάριο σε νέα προχωρημένα μονοπάτια και τον προχωρημένο ή και επαγγελματία σε μία επιτέλους σωστή κατανόηση του φωτισμού "Loop". Από την θεωρία, την εικονική στην πρακτική φωτογράφιση σε πραγματικές συνθήκες και την τελική επεξεργασία, μέσα σε 3 ώρες θα περάσετε από όλα τα στάδια που πρέπει να γνωρίζετε για να πετύχετε στοχευμένα σενάρια πορτραίτων τύπου "Loop" τα οποία θα σας μάθουν 100% να δημιουργείτε αυτόν τον υπέροχο φωτισμό και φυσικά να χειρίζεστε τα Flash σας αναλόγως της φωτογραφικής συνθήκης.

Ύλη του Flash Masterclass #2

  • Στοχευμένη θεωρία γύρω από τον φωτισμό Loop
  • Στήσιμο του σκηνικού σε συνθήκες εικονικού 3d Studio
  • Φωτογράφιση σε πραγματικές συνθήκες από την αρχή ως το τέλος
  • Κάλυψη διαφόρων σεναρίων χρήσης Loop φωτισμού
  • Τελική επεξεργασία φωτογραφίας των παραπάνω λήψεων

Εισηγητές του Flash Masterclass #2

Εισηγητές του Webinar θα είναι οι "δικοί σας άνθρωποι", ο Πάνος και Βαγγέλης Βλασόπουλος σε απευθείας σύνδεση σε Ελλάδα και Αυστρία αντίστοιχα. Με την βοήθεια της τεχνολογίας, της εμπειρίας μας και φυσικά μίας επαγγελματία make up artist και γυναικείου μοντέλου θα καταφέρουμε να σας δώσουμε όλα τα εφόδια για να δαμάσετε αυτή την εξαίρετη τεχνική!

Περισσότερα για το webinar

To Flash Masterclass #2 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι σε ζωντανή σύνδεση μέσω της ειδικής πλατφόρμας που έχουμε ήδη εξασφαλίσει για σχετικά περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Εκτός από την online παρουσία σας στο Webinar και την δυνατότητα ερωτήσεων/απαντήσεων στα θέματα που θα βλέπετε ζωντανά στην οθόνη σας, μπορείτε να κάνετε εγγραφή το σεμινάριο σε βίντεο ή μπορούμε εμείς να σας το στείλουμε στην συνέχεια και έτσι να το έχετε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ και να κάνετε επανάληψη χωρίς επιπλέον χρέωση (θα αναφερθώ στο κόστος στην συνέχεια). Μαζί με το βίντεο θα λάβετε τις φωτογραφίες που θα επεξεργαστούμε για να κάνετε πρακτική άσκηση. Με τον τρόπο αυτό, θα καταλάβετε την θεωρία, θα την δείτε σε εικονικό studio, θα ανακαλύψετε πως χτίζεται ένας αριθμός λήψεων σε πραγματικές συνθήκες studiο και θα δείτε την επαγγελματική επεξεργασία εικόνας ενός πορτραίτου.

Κόστος συμμετοχής

Αν σκεφτεί κάποιος όλα τα παραπάνω δεδομένα, ότι θα μπορεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 12:00 με τον καφέ και ενδεχομένως τις πυτζάμες του, να ανοίξει τον υπολογιστή ή το κινητό και να συνδεθεί σε ένα τέτοιου είδους σεμινάριο που δεν έχει ξαναγίνει στο ελληνικό διαδίκτυο, πάντα με την αίγλη και εμπειρία του teachme.gr, θα πίστευε ότι θα έπρεπε να πληρώσει πολλά γι'αυτή την: α) άνεση, β) ευκολία, γ) ολοκληρωμένη & ποιοτική εκμάθηση. Ωστόσο, μας γνωρίζετε χρόνια τώρα, πάντα προσπαθούμε να σας δώσουμε το καλύτερο, σε μία τιμή που απλά "δεν υπάρχει"! Γι'αυτόν τον λόγο το κόστος εισόδου στο Flash Masterclass #2 Webinar θα είναι μόλις 29,99€. Σε αυτή την τιμή θα μπορέσετε να μας παρακολουθήσετε ζωντανά, να κάνετε ερωτήσεις, να λάβετε τις φωτογραφίες προς επεξεργασία και φυσικά το τελικό βίντεο! Πραγματικά η τιμή αυτή απλώς "δεν υπάρχει"!

Κλείστε θέση, ακόμη και αν δεν θα είστε εκεί

Το Flash Masterclass #2 θα έχει ουσιαστικά συμβολική τιμή για τους συμμετέχοντες, αυτό αποτελεί μία τεράστια ευκαιρία να το παρακολουθήσετε, αλλά ακόμη και αν δεν μπορείτε λόγω υποχρεώσεων να είστε μαζί μας κατά την ζωντανή σύνδεση, μπορείτε να το "κλείσετε" σε μία εξωφρενικά χαμηλή τιμή και να το παρακολουθήσετε αργότερα. Το κάθε Webinar θα ανεβαίνει στο e-shop του teachme.gr μετά την ολοκλήρωσή του, ωστόσο θα κοστίζει έως και 5 φορές ακριβότερα σε σχέση με την τιμή της online παρακολούθησής του. Κλείνοντας μία online θέση, έχετε την δυνατότητα να είστε δίπλα μας και να μας υποστηρίξετε σε μία τέτοια κίνηση, αλλά και να κλείσετε μία τιμή την οποία δεν θα δείτε ούτε σε... "Black Friday" προσφορές!

Ακόμα και αν δεν καταφέρετε να είστε μαζί μας εκείνη την ημέρα, κλείστε την θέση σας και θα χαρούμε να σας στείλουμε τα αρχεία του Webinar!

Πως θα κλείσετε θέση

Οι θέσεις το Flash Masterclass #2 και γενικότερα σε αυτού του είδους τα επαγγελματικά online σεμινάρια φωτογραφίας θα είναι περιορισμένες. Έχοντας την εμπειρία από τις εκατοντάδες συμμετοχές στα προηγούμενα σεμινάρια μας στην Αθήνα, έχουμε βρει τον τρόπο να φέρουμε όσους περισσότερους φίλους κοντά μας χωρίς να δημιουργηθεί "χάος". Έτσι η συμμετοχή σας θα σας εξασφαλίσει μία θέση σε πρώτο πλάνο στο Webinar, δεν χρειάζεται να έχετε μικρόφωνο ή κάμερα, μπορείτε να το παρακολουθήσετε από υπολογιστή, tablet, smart tv ή κινητό τηλέφωνο και θα έχετε την αίσθηση ότι σας κάνουμε ιδιαίτερο μάθημα!

Μπορείτε να αγοράσετε το δικό σας προσωπικό εισιτήριο και να κλείσετε θέση στην ψηφιακή αίθουσα του Flash Masterclass #1 μέσω PayPal ή τραπεζικής κατάθεσης/μεταφοράς.

Εγγραφή στην πλατφόρμα του σεμιναρίου

Για να μεταφερθείτε στην πλατφόρμα εγγραφής του σεμιναρίου για να εξασφαλίσετε την θέση σας κάντε κλικ εδώ. Στην συνέχεια θα πρέπει να προχωρήσετε στην αγορά του εισιτηρίου σας μέσω PayPal ή Τραπεζικής μεταφοράς/κατάθεσης (πληροφορίες θα βρείτε παρακάτω).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εγγραφή από μόνη της δεν σημαίνει κλείσιμο θέσης, θα πρέπει να αγοράσετε την θέση σας μετά την εγγραφή με τους 2 παρακάτω τρόπους.

Αγορά θέσης μέσω PayPal

Για την αγορά της θέσης σας μέσω PayPal κάντε κλικ εδώ και στείλτε το ποσό των 29,99€ για την επιτυχημένη εγγραφή σας στο σεμινάριο.

Αγορά θέσης μέσω τραπεζικής μεταφοράς/κατάθεσης

Για την αγορά της θέσης σας μέσω τραπεζικής μεταφοράς ή κατάθεσης, χρησιμοποιήστε τον παρακάτω λογαριασμό:

Alpha Bank

Όνομα Λογαριασμού: Παναγιωτης Βλασσοπουλος του Ζώη

Αριθμός Λογαριασμού: 596-00-2340008315

ΙΒΑΝ: GR09 0140 5960 5960 0234 0008 315

Στην δικαιολογία της κατάθεσης/μεταφοράς γράψτε το όνομά σας.

Αμέσως μετά την αγορά της θέσης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για την επιβεβαίωση της αγοράς και κλείσιμο της θέσης σας στο επερχόμενο webinar. Καλό θα είναι να κάνετε την αγορά της θέσης από νωρίς για να είστε άνετοι και να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας καθώς οι θέσεις είναι σχετικά περιορισμένες.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. ή εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα μέσω Facebook.