Εμβαθύνοντας στην Ανάλυση των intros!

Καλημέρα φίλες και φίλοι απο το teachme.gr! Πέμπτη σήμερα και συνεχίζουμε τον κύκλο μαθημάτων στο Adobe After Effects με θέμα την ανάλυση των εισαγωγών (video intros) των εκπομπών που βλέπουμε στην Ελληνική τηλεόραση! Έχουμε ξεκινήσει με την εκπομπή "Μες την καλή χαρά" όπου στο πρώτο μάθημα After Effects αναλύσαμε 2 σκηνές της εισαγωγής. Σήμερα θα ασχοληθούμε με την πιό σημαντική σκηνή και ενδεχομένως με το πολυπλοκότερο animation το οποίο φυσικά θα κάνουμε "βίδες" για να το αναλύσουμε και να το μάθουμε!

Μάθημα After Effects

Τα συγκεκριμένα επεισόδια εκμάθησης των εισαγωγών που βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση έχει σαν στόχο την ανάλυση των δημιουργιών. Έτσι μέσα απο την ανάλυση θα καταφέρετε να δείτε μερικές πολύ όμορφες δημιουργίες και θα τις αναδημιουργήσετε και εσείς! Μέσα απο την αναδημιουργία θα καταφέρετε να μπείτε στην λογική του προγράμματος και φυσικά στην λογική των σημερινών αναγκών στο video & animation! Με λίγα λόγια, αυτό το μάθημα after effects αλλά και τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν θα σας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στο νέο σας δημιουργικό επάγγελμα, αυτό του video animator!

Μείνετε Συντονισμένοι

Το σημερινό μάθημα after effects αλλά και χιλιάδες ακόμη, αποτελούν καθημερινή απόδειξη της προσπάθειας που καταβάλω καθημερινά για να σας εξοπλίσω με τα καλύτερα κόλπα και τις πιό σύγχρονες τεχνικές δημιουργίας! Όποιο και αν είναι το όνειρο σας, μέσα απο το teachme.gr, θα βοηθήσω να το πραγματοποιήσετε και να κάνετε και εσείς το χόμπυ σας επάγγελμα! Το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνετε και εσείς Premium μέλος. Διαβάστε εδώ πως θα γίνετε Premium.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος