Δωρεάν HD Video 26

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα έχω 2 video αξίας 95 δολλαρίων για όλα τα Premium μέλη, τα οποία θα αποτελέσουν ένα σημαντικό εφόδιο για όλους τους βιντεογράφους!

2 αρχεία αξίας 95 δολλαρίων!

Για μια ακόμη φορά η Premium Συνδρομή σας στο teachme.gr "πιάνει" τόπο καθώς εκτός απο τα εκατοντάδες μαθήματα στα Ελληνικά, σας βρίσκω δημιουργικές λύσεις μέσα απο τις οποίες εξοικονομείτε χρήματα!

Με το κέρδος απο το συγκεκριμένο πακέτο αρχείων θα μπορούσατε να πληρώσετε 1 Χρόνο Premium Συνδρομής στο teachme.gr και να κερδίσετε πάρα πολλά απο θέμα γνώσης και δημιουργικού εξοπλισμού!

Γιατί χάνετε χρόνο ακόμη;

Δωρεάν HD Video 26

Ακόμη και μέσα στην Οικονομική Κρίση, δεν γνωρίζω το γιατί χάνετε χρόνο ακόμη, το teachme.gr είναι εδώ μαζί σας σε καθημερινή βάση, με συνεχως πολλά και εκρηκτικά μαθήματα τα οποία θα σας δώσουν όλα τα εφόδια για την αγορά εργασίας και επίσης όλα τα δημιουργικά ΔΩΡΕΑΝ αρχεία για να ξεκινήσετε, να δημιουργήσετε και να πετύχετε σαν freelancer! Μια μοναδική επένδυση την οποία θα την κάνετε στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς!

Τα αρχεία που θα κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ σήμερα είναι τα εξής

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Για το αρχείο του πρώτου video footage θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό στο Pond5. Στην συνέχεια μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα το αρχείο στον υπολογιστή σας.Κάντε κλικ εδώ για εγγραφή και κλικ εδώ για να πάτε στην σελίδα του αρχείου.

Για το αρχείο του δεύτερου video footage θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό στο Revostock. Στην συνέχεια μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα το αρχείο στον υπολογιστή σας.Κάντε κλικ εδώ για εγγραφή και κλικ εδώ για να πάτε στην σελίδα του αρχείου.

Πράξτε άμεσα

Τα συγκεκριμένα αρχεία, μαζί με τα καθημερινά αρχεία που σας δίνω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ δεν διαρκούν πολύ, πράξτε άμεσα και κάντε τα δικά σας χωρίς καθόλου κόστος! Γίνετε Premium τώρα!

Ξεκινήστε σήμερα το Premium Ταξίδι

Μόλις με 33 λεπτά του ευρώ καθημερινά θα έχετε στον υπολογιστή σας την "αφρόκρεμα" της δημιουργίας και έτσι θα γίνεστε ολοένα και πιο δυνατός-ή σε όλα τα δημιουργικά προγράμματα! Με άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα και σε δωρεάν αρχεία απο όλο τον δημιουργικό κόσμο!