Δημιουργία Comic στο Photoshop!

Σίγουρα η χρήση του Adobe Photoshop μας αρέσει πάρα πολύ, αλλα πάντα ψάχνουμε τρόπους για εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς να "λιώσουμε" στην επεξεργασία! Έτσι λοιπόν σήμερα έψαξα και βρήκα για τα Premium Μέλη του teachme.gr, ένα μοναδικό Adobe Photoshop Action το οποίο θα σας εντυπωσιάσει και με την απλότητα του σαν Action, αλλά και σαν αποτέλεσμα αφού αυτό που κάνει είναι να μετατρέπει τις απλές φωτογραφίες σας σε μοναδικές comic δημιουργίες με το πάτημα ενός κουμπιού!Ένα εκπληκτικό Photoshop Action που σίγουρα θα πλήρωνε κάποιος για την αποκτήσει!

Adobe Photoshop Actions

Τα Adobe Photoshop Actions είναι αυτοματοποιημένες διαδικασίες μέσα απο τις οποίες μπορείτε να πάρετε εντυπωσιακά αποτελέσματα με μόλις ένα κλικ! Έτσι λοιπόν το Photoshop μέσα απο τα Actions θα μας μαγέψει για ακόμη μια φορά!

Γιατί χάνετε χρόνο ακόμη;

Ακόμη και μέσα στην Οικονομική Κρίση, δεν γνωρίζω το γιατί χάνετε χρόνο ακόμη, το teachme.gr είναι εδώ μαζί σας σε καθημερινή βάση, με συνεχως πολλά και εκρηκτικά μαθήματα τα οποία θα σας δώσουν όλα τα εφόδια για την αγορά εργασίας και επίσης όλα τα δημιουργικά ΔΩΡΕΑΝ αρχεία για να ξεκινήσετε, να δημιουργήσετε και να πετύχετε σαν freelancer! Μια μοναδική επένδυση την οποία θα την κάνετε στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς!

Δείγμα του σημερινού Photoshop Action

Comic στο Photoshop

Δημιουργία Comic μέσα απο Δωρεάν Photoshop Action!

Πως θα κατεβάσετε το Photoshop Action

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Για να κατεβάσετε το Adobe Photoshop Action θα πρέπει να μεταφερθείτε στο deviantart.com και να κατεβάσετε το action κάνοντας κλικ στο "download file" που βρίσκεται στα δεξιά της σελίδας.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα του Photoshop Action!

Πράξτε άμεσα

Τα συγκεκριμένα αρχεία, μαζί με τα καθημερινά αρχεία που σας δίνω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ δεν διαρκούν πολύ, πράξτε άμεσα και κάντε τα δικά σας χωρίς καθόλου κόστος! Γίνετε Premium τώρα!