Χίλια Μαθήματα Διαθέσιμα Online!

Σήμερα στο teachme.gr κλείνουμε 1000 ενεργά δημοσιευμένα μαθήματα σε δεκάδες θεματικές ενότητες και προγράμματα! Το ταξίδι του teachme.gr το ξεκίνησα πριν 4 χρόνια και συνεχώς προσπαθώ να αναβαθμίζω τις γνώσεις σας σε όλο και περισσότερα προγράμματα καθημερινά!

Τα χίλια μαθήματα θα τα είχαμε ξεπεράσει καιρό τώρα, αλλά κατα καιρούς "κατεβάζω" μαθήματα που δεν ανταποκρίνονται πλέον στην ποιότητα και στις ανάγκες της εποχής. Οπότε τα σημερινά 1000 Online Ενεργά Μαθήματα αποτελούν την "αφρόκρεμα" της εκπαίδευσης, την οποία μπορούν να απολάυσουν όλα τα Premium Μέλη μέσα στις σελίδες του teachme.gr!

Απο το πρώτο μάθημα κύριος μου στόχος ήταν η δική σας ποιοτική αναβάθμιση και με αυτόν τον στόχο θα συνεχίσω για ακόμη περισσότερα χρόνια! Παρακάτω θα σας παραθέσω το πρώτο μάθημα που δημοσιεύθηκε στο teachme.gr (τότε elislasop.com) μαζί με το μάθημα που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Αλλαγές προς το καλύτερο!

Μέσα σε 4 χρόνια πολλά μπορούν να έχουν αλλάξει, απο διαφορετικές εκδόσεις προγραμμάτων, απο διαφορετικά εικαστικά της σελίδας, απο διαφορετικά λειτουργικά συστήματα και υπολογιστές, απο διαφορετικά μικρόφωνα, απο διαφορετικές αναλύσεις video μέχρι και διαφορετικό τρόπο ανάλυσης των μαθημάτων και ποιοτικής αναβάθμισης της εικόνας και του ήχου!

Πολλά λοιπόν έχουν αλλάξει και θα αλλάξουν, αλλά αυτό που δεν θα αλλάξει ποτέ είνα η αγάπη μου για όλα τα προγράμματα αλλά και η θέληση μου για μετάδοση των γνώσεων που έχω σε όλους σας!

Γιατί στόχος του δασκάλου, είναι να τον ξεπεράσει ο μαθητής!

Συνεχίζουμε λοιπόν δυναμικά για χιλιάδες ακόμη μαθήματα! Να'στε καλά!

Το πρώτο μάθημα στο teachme.gr (τότε elislasop.com)

Το σημερινό μάθημα στο teachme.gr