Σημασία στον "Όγκο"!!!

Δημιουργία 3D Αυτοκινήτου Νο7

Στο σημερινό μάθημα με θέμα την δημιουργία 3d αυτοκινήτου, θα προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο στην σωστή αποτύπωση του αυτοκινήτου, όπου θα δώσουμε έμφαση και σημασία στον ¨Όγκο"!

Δημιουργία 3D Αυτοκινήτου

Για μία ακόμη φορά στο Maxon Cinema 4D, θα προχωρήσουμε και θα δώσουμε ένα ακόμη πολύ σημαντικό συστατικό στο αυτοκίνητο μας, το συστατικό του όγκου. Έτσι το αυτοκινητού μας θα αποκτήσει βάθος και γενικότερο όγκο. Έτσι θα "ξεφύγει" απο το ύφος τους λεπτού αμαξώματος και σιγά σιγά θα φτάσει στην σωστή μορφή που θα πρέπει να έχει το "σασί" μας!


Επίσης θα ανακαλύψουμε νέες τεχνικές επιλογής, αποθήκευσης επιλογών και δημιουργίας πολυγώνων.

Δείγματα του σημερινού αποτελέσματος

Δημιουργία 3D αυτοκινήτου

Δημιουργία 3D αυτοκινήτου στο Maxon Cinema 4D

Δημιουργία 3D Αυτοκινήτου Νο7

Εδώ στο teachme.gr, χρόνια τώρα εμπιστευόμαστε το Cinema 4D για οποιοδήποτε μάθημα 3D, η ευκολία στην χρήση, η συνεργασία με το Adobe After Effects και φυσικά η απόλυτη δημιουργία, το καθιστούν ένα απο τα πιό σημαντικά εργαλεία για κάθε δημιουργό!

Μείνετε Συντονισμένοι

Δεν σταματάμε ποτέ την δημιουργική εκμάθηση εδώ στο teachme.gr! Αν θέλετε και εσείς να γίνει πραγματικότητα αυτό που ονειρεύεστε και να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα, ξεκινήστε σήμερα και εκπαιδευτείτε μέσα απο τα χιλιάδες μαθήματα της κορυφαίας Ελληνικής Ιστοσελίδας video μαθημάτων! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium σήμερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος