Δημιουργία Σκάκι “Φιγούρας” – Μέρος Δεύτερο

Σκάκι Project #2 | Μάθημα Cinema 4D

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Χρόνια πολλά “Χριστός Ανέστη” σε όλους! Εύχομαι να περάσατε υπέροχα στις “μίνι” διακοπές του Πάσχα και να επιστρέψατε δυναμικά στην καθημερινότητα! Το teachme.gr θα είναι εδώ διαρκώς για να σας δίνει έμπνευση και αστείερευτη δημιουργικότητα! Σήμερα έχουμε το δεύτερο μέρος του κύκλου “Σκάκι Project“, μέσα απο τον οποίο θα αναλύσουμε και θα δημιουργήσουμε όλα τα στοιχεία μίας παρτίδας σκάκι! Φυσικά πάντα με την βοήθεια του μαγικού Maxon Cinema 4D!

Μάθημα Cinema 4D

Σκάκι Project #2 | Μάθημα Cinema 4D

Μέσα απο τα επόμενα μαθήματα Cinema 4D θα μπορέσετε εύκολα γρήγορα και απλά να δημιουργήσετε τους δίκους σας “σκάκι” χαρακτήρες! Σήμερα θα δημιουργήσουμε έναν εντυπωσιακό και θηριώδες χαρακτήρα, που για κάποιο λόγο έχει το μέγεθος πιονιού! Μιλάω φυσικά για τον “Πύργο”, μία φιγούρα την οποία γουστάρω τρελά στο σκάκι! Για ακόμη μία φορά θα χρησιμοποιήσουμε την λογική της σωστής δημιουργίας αλλά και τις βασικές γνώσεις μοντελισμού για να καταφέρουμε σε ελάχιστο χρόνο να δημιουργήσουμε αυτό τον χαρακτήρα!

Θα ανακαλύψουμε μαζί τρόπους μοντελισμού οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε όχι μόνο χαρακτήρες μίας παρτίδας σκακιού, αλλά θα τους κρατήσετε και θα τους βάλετε “σε εφαρμογή” σε διαφορετικά και άσχετα θέματα! Αυτή είναι η δύναμη του teachme.gr, η διασκεδαστική εκπαίδευση η οποία θα φέρει την απόλυτη γνώση, έτσι απλά!

Μείνετε συντονισμένοι

Ακόμη και αν δεν σας αρέσει το σκάκι, σίγουρα η άμεση δημιουργία χαρακτήρων απο το μηδέν θα σας ενθουσιάσει! Για το σημερινό μάθημα Cinema 4D αλλά και χιλιάδες ακόμη, γίνετε και εσείς Premium μέλος! Μην χάνετε άλλο χρόνο, ελάτε στο μέλλον του teachme.gr και κερδίστε την απόλυτη γνώση στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς! Διαβάστε εδώ τις πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type=”info” icon=”yes” close=””]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο “Chess Project” στο Cinema 4D το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]