Μοναδική προσφορά από το babellanguages

Πριν από μερικές εβδομάδες μοιράστηκα μαζί σας την εμπειρία μου σχετικά με την ιστοσελίδα babellanguages.tv, έναν "ιστότοπο" στον οποίο μπορεί κάποιος να ξεκινήσει και να μάθει μία ξένη γλώσσα την οποία είτε την αγαπάει, είτε του είναι απαραίτητη σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η εμπειρία μου όπως θυμάστε (αν δεν θυμάστε κάντε κλικ εδώ για να την διαβάσετε αναλυτικά) ήταν εξαιρετική και αυτό γιατί πρώτη φορά κατάφερα ο ίδιος να βρω έναν τρόπο εκμάθησης ξένων γλωσσών μέσω διαδικτύου ο οποίος πραγματικά λειτουργούσε, ήταν από έλληνες δασκάλους και φυσικά άκρως οικονομικός!

Μία δοκιμή η οποία απλά θα σας πείσει!

Και επειδή δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από την "προσωπική εμπειρία", μετά από συζητήσεις που είχα με τον ιδρυτή του babellanguages.tv κύριο Μανόλη Μιχαλάκη κατάφερα να εξασφαλίσω για εσάς 20 ώρες δωρεάν χρήσης της online πλατφόρμας εκμάθησης ξένων γλωσσών!

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών - BabelLanguages.tv

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών - BabelLanguages.tv

Έτσι με την ησυχία σας θα μπορέσετε να δοκίμασετε και να δείτε με τα δικά σας μάτια την πολύ οργανωμένη δουλειά που έχει γίνει στην συγκεκριμένη σελίδα.

20 Ώρες Δωρεάν Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών!

Οι 20 ώρες δωρεάν εκμάθησης που εξασφάλισα για εσάς μέσω του babellanguages θα ισχύουν για όσους κάνουν εγγραφή λογαριασμού τις επόμενες 3 ημέρες στην πλατφόρμα του babellanguages.com (κλικ εδώ) και στην συνέχεια επικοινωνήσουν είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας του babellanguages (κλικ εδώ) είτε μέσω email στο info@babellanguages.tv .

Το μόνο που χρειάζεται να αναφέρετε είναι ό,τι διαβάσατε το συγκεκριμένο άρθρο στο teachme.gr και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα προστεθούν οι 20 ώρες ελέυθερης εκμάθησης ξένων γλωσσών στον λογαριασμό σας!

Κάντε κλικ εδώ και καλή αρχή! :)