Το Εφέ των video του ANT1

Ant1 Page Turn Effect

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr, πέμπτη σήμερα και έχουμε ένα πολύ όμορφο μάθημα After Effects μέσα απο το οποίο θα σας δείξω το έφε της πίσω σελίδας, ένα εφέ που βλέπω καθημερινά στην τηλεόραση και μέσα απο το οποίο, ο ANT1 ενημερώνει το κοινό για τις εκπομπές που ακολουθούν.

Το εφέ της "Πίσω Σελίδας" στο After Effects

Ant1 Page Turn Effect

Για μία ακόμη φορά θα σας δείξω εξειδικευμένες τηλεοπτικές τεχνικές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να καταννοήσετε τους τρόπους δημιουργίας τηλεοπτικών video effects, μέσα απο τα οποία θα "εκπαιδευτείτε" κατάλληλα για την επόμενη σας εργασία η οποία ενδεχομένως να είναι σε κάποιο απο τα κορυφαία Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια!Ένα ιδιαίτερο μάθημα after effects στο οποίο θα ανακαλύψετε ότι ακόμη και τα πολύπλοκα animations, ουσιαστικά είναι "λογικές" δημιουργίες οι οποίες μπορούν κάλλιστα να δημιουργηθούν, απο την στιγμή που κατέχετε την "Βασική Γνώση" του προγράμματος

Δείγμα απο το σημερινό μάθημα after effects

Το εφέ της "Πίσω Σελίδας" στο After Effects

Το εφέ της "Πίσω Σελίδας" στο After Effects

Ξεκινήστε σαν Premium

Και αυτό το μάθημα after effects αλλά και τα υπόλοιπα χίλια και πλέον Premium μαθήματα, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι σκοπός και στόχος μου είναι να βοηθήσω τα Premium μέλη όσο περισσότερο μπορώ, και να τα εξοπλίσω κατάλληλα για την επόμενη τους προσοδοφόρα εργασία! Οπότε μην χάνετε χρόνο, μπορείτε σήμερα κιόλας να κάνετε "στροφή" στην καριέρα σας και να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα!

Αφήστε με να σας βοηθήσω μέσα απο μία Premium συνδρομή, είναι τόσο απλό και τόσο εύκολο! Κάντε κλικ εδώ και δείτε πως θα γίνετε και εσείς Premium Μέλος στο teachme.gr!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος