Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τρίτη σήμερα και το μάθημα για την δημιουργία 3D είναι και πάλι εδώ!

Το Σάββατο είδα πιο πρόσφατη ταινία κινουμένων σχεδίων της Pixar με τίτλο "Brave". Για μια ακόμη φορά ανακάλυψα πως οι υπολογιστές έχουν δημιουργήσει απίστευτα πλεον κινούμενα σχέδια, ιδιαίτερα η Pixar, η οποία για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι ακόμη μια εταιρεία που ίδρυσε ο μεγάλος Steve Jobs, έχει ξεφύγει κατα πολύ απο τους ανταγωνιστές της!

Στην συγκεκριμένη ταινία πέρα απο τα εκπληκτικά της γραφικά μου έκανε τρομερή εντύπωση το κατακόκκινο και εντελώς αληθοφανές μαλλί της πρωταγωνίστριας (Merida)! Σκεπτόμενος πόσες ώρες μπορεί να κράτησε το Render για το μαλλί και όλα γενικότερα, σκέφτηκα πως δεν έχουμε δείξει ακόμη στο teachme.gr, πως μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μαλλί μέσα απο πολύ απλές ρυθμίσεις. Εννοείται πως δεν θα το κάνουμε τόσο Advanced αλλά θα ξεκινήσουμε να δημιουργούμε σιγά σιγά τους δικούς μας χαρακτήρες!

Στο σημερινό μας μάθημα λοιπόν, μέσα απο το Maxon Cinema 4D θα δημιουργήσουμε μαλλιά και θα δούμε πόσο εύκολα μπορούμε να τα πολλαπλασιάσουμε, να τους αλλάξουμε μάκρος, ταυτότητα, ακόμη και να τα χτενίσουμε!

Καλό μάθημα :Ρ

[private]

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος

[wpdm_package id=16]
[/private]