Δίνοντας "πνοή" στα γραφικά μας!

Σήμερα στο τελευταίο μάθημα της "Μεγάλης Εβδομάδας" στο teachme.gr, θα σας δείξω ένα πολύ ιδιαίτερο μάθημα στο Adobe After Effects το οποίο θα έχει και πάλι θέμα το "Πάσχα" και θα δώσει πνοή στα γραφικά σας. Με τον όρο "πνοή" εννοώ την δημιουργία κίνησης σε γραφικά τα οποία θα φτιάξουμε στο Photoshop και θα τα ενεργοποιήσουμε στο μοναδικό After Effects!

Δημιουργία Κίνησης Στατικού στο After Effects

Σκεφτόμουν τι να φτιάξω σήμερα στην ημέρα για το Video & Animation και στο μυαλό μου ήρθε ο μαγικός συνδυασμός του Photoshop και του After Effects. Μετά από μια μικρή αναζήτηση κατάφερα και βρήκα ένα γραφικό το οποίο το αναδημιούργησα στο Photoshop και στην συνέχεια το εισήγαγα σαν "psd" αρχείο στο After Effects με σκοπό την δημιουργία κίνησης.

Η αίσθηση της "πνοής" σε ένα στατικό αντικείμενο είναι κάτι το συγκλονιστικό. Αυτό το καταφέρνει με τεράστια άνεση το Adobe After Effects το οποίο συνεργάζεται άψογα με το Adobe Photoshop. Η μετατροπή ενός "νεκρού", σε κάτι ζωντανό και ενεργό, είναι αυτό που θα γιορτάσουμε σε λίγες ημέρες από τώρα και σήμερα θα μπούμε στο νόημα της "Μεγάλης Παρασκευής"!

Με αυτό το μάθημα σας εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση! 

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος