Η μοναδική αίσθηση της ταχύτητας!

Σήμερα θα ξεκινήσω έναν καινούριο κύκλο μαθημάτων στο Adobe Premiere με θέμα τι άλλο, την Αύξηση Αποδοτικότητας στο Premiere! Θα βρούμε μαζί πρακτικούς και πολύ αποδοτικούς τρόπους σωστών ρυθμίσεων στο κορυφαίο πρόγραμμα μοντάζ της αγοράς, με στόχο την μοναδική αίσθηση της ταχύτητας και την κατακόρυφη άυξηση της αποδοτικότητας στο Premiere!

Αύξηση Αποδοτικότητας στο Premiere

Στο πρώτο μέρος του κύκλου μαθημάτων "Αύξηση Αποδοτικότητας στο Premiere" θα ανακαλύψουμε πρακτικούς τρόπους μαζικής επεξεργασίας και ρύθμισης πολλών βασικών στοιχείων σε ένα project, όπως είναι οι φωτογραφίες, οι τίτλοι, τα χρωματικά φόντα αλλά και οι βίντεο εναλλαγές (transitions). Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουμε να επέμβουμε μαζικά στα project μας και αυτό θα μας επιτρέψει να εξαφανίσουμε τις "μία προς μία" ρυθμίσεις!

Κύριος στόχος η αποδοτικότητα!

Έχοντας περάσει χρόνια παρέα με το Adobe Premiere και ως επίσημος "A.C.E" (Adobe Certified Expert) για το Adobe Premiere, γνωρίζω αρκετά καλά το κορυφαίο διαμαντάκι της Adobe στο video editing. Μέσα από αυτόν τον κύκλο, σκοπός μου είναι να σας δώσω πολύ σημαντικά κολπάκια τα οποία θα σας επιτρέψουν να δουλεύετε ταχύτατα και χωρίς μπελάδες.

Έτσι θα σας βοηθήσω να ξεφύγετε από τα λάθη που έκανα εγώ στο παρελθόν, γιατί καλό είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, αλλά ακόμη καλύτερο είναι να μαθαίνουμε και άλλους μέσα από τα λάθη μας! Κάντε Bookmark αυτόν τον κύκλο μαθημάτων (κάντε κλικ εδώ) για να μην χάσετε ούτε ένα μάθημα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος