Αρχεία Εντελώς Δωρεάν!

Εικονίδια, Σημαίες αλλά και Iphone 5 Templates!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Εύχομαι να περάσατε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και επίσης εύχομαι η παρέα του teachme.gr να σας κάνει ακόμη πιό ολοκληρωμένους επαγγελματίες και αυτή την εβδομάδα! Σήμερα σας έχω ένα τέλειο πακέτο για γραφίστες και web designers! Πιο συγκεκριμένα, θα δώσω την ευκαιρία σε όλα τα Premium Μέλη να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν χιλιάδες αρχεία και έτσι να μην υπάρχει πλέον project στο οποίο να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε!

Γίνετε και εσείς Premium σήμερα και εκτοξευστε τις γνώσεις αλλά και το δημιουργικό σας οπλοστάσιο!

Εικονίδια, Σημαίες αλλά και Iphone 5 Templates!

Τα εικονίδια είναι απο τα πιο σημαντικά αρχεία στην δημιουργική φαρέτρα ενός γραφίστα, έτσι σας εξοπλίζω συνεχώς πολύ εντυπωσιακά και εννοείται δωρεάν εικονίδια σχεδόν κάθε εβδομάδα! Επίσης οι σημαίες σίγουρα αποτελούν ένα πολύ σημαντικό πακέτο για κάθε χρήση. Τέλος τα Apple iPhone Templates αποτελούν έναν τέλειο τρόπο να παρουσιάζετε την δουλειά σας μέσα απο την οθόνη ενός iPhone και να ψαρώνετε τους συνεργάτες αλλά και τους πελάτες σας!

Είτε επαγγελματίας, ελάτε στο teachme.gr!

Έτσι όπως είναι λογικό και επόμενο, στο teachme.gr θα βρείτε μέσα απο τα μαθήματα πολύ δυνατές και επαγγελματικές λύσεις για εκατοντάδες project και συγχρόνως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εκατοντάδες εικονίδια για άμεσο κατέβασμα αλλά και άλλα "καυτά" αρχεία!

Τι θα λάβετε σήμερα

Δείτε παρακάτω τα σετ των αρχείων και κατεβάστε τα άμεσα:

Το σετ με τα εικονίδια

icons-for-free

300 εικονίδια σε PSD, PNG & SVG μορφή

Το σετ με τις σημαίες

flags-for-free

2400 σημαίες σε 2 Στυλ και διάφορα μεγέθη

Το σετ με τα iPhone Templates

iphone-templates

20 αρχεία σε PSD - Smart Object μορφή

Κατεβάστε απο εδώ τα Δωρεάν εικονίδια!

Για το σετ με τα εικονίδια θα πρέπει να μεταβείτε στην ιστοσελίδα dribbble.com και να κατεβάσετε απο εκεί το συγκεκριμένο σετ κάνοντας κλικ στην λέξη batch που υπάρχει στο κείμενο του δημιουργού. Για να πάτε στην σελίδα των εικονιδίων κάντε κλικ εδώ.

Για το σετ με τις σημαίες θα πρέπει να μεταβείτε στην ιστοσελίδα dribbble.com και να κατεβάσετε απο εκεί το συγκεκριμένο σετ κάνοντας κλικ στην λέξη download που υπάρχει στο κείμενο του δημιουργού. Για να πάτε στην σελίδα των εικονιδίων κάντε κλικ εδώ.

Για το σετ με τα Apple iPhone 5 Templates θα πρέπει να μεταβείτε στην ιστοσελίδα dribbble.com και να κατεβάσετε απο εκεί το συγκεκριμένο σετ κάνοντας κλικ στην λέξη download που υπάρχει στο κείμενο του δημιουργού. Για να πάτε στην σελίδα των εικονιδίων κάντε κλικ εδώ.

Γιατί χάνετε χρόνο;

Γνωρίζετε πως μέσα απο την γνώση των προγραμμάτων θα ανοίξουν οι επαγγελματικοί σας ορίζοντες;

Γιατί "χάνετε" χρόνο ενώ μπορείτε μέσα απο εκατοντάδες μαθήματα να εργαστείτε σήμερα στον τομέα που αγαπάτε;

Το κόστος είναι ελάχιστο. Τα οφέλη; Πραγματικά απεριόριστα!

Κάντε το πιο σημαντικό βήμα της καριέρας σας και γίνετε Premium τώρα!