Προσφορές "We Love Photography"!

Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω και επίσημα (και αφού προηγουμένως το είχα ήδη προ-ανακοινώσει στην επίσημη σελίδα μας στο facebook) ότι κατάφερα και συμφώνησα με τον Πάνο Βλασόπουλο, τον άνθρωπο που έχετε αγαπήσει μέσα από τα lives του teachme.gr και φυσικά αδερφό μου, να φέρω στην πλατφόρμα του teachme.gr τα ιδιαίτερα μαθήματα που έχει δημιουργήσει για το photo-gfx.gr, σε τιμές κατά πολύ χαμηλότερες!!!

Πρόκειται ουσιαστικά για μία μεγάλη συμφωνία για τα δεδομένα της αγαπημένης σας σελίδας, μία ένωση των δημιουργικών πακέτων η οποία θα σας επιτρέψει να έχετε μόνο κέρδος, σε γνώση την οποία δεν θα βρείτε πουθενά αλλού διαθέσιμη και φυσικά σε πολύ χαμηλές τιμές, έως και 10 φορές πιο οικονομικά σε σχέση με τις τιμές που υπάρχουν στο photo-gfx.gr!

Πρόσβαση σε ποιοτικά Φωτογραφικά Μαθήματα!

Στο teachme.gr το τελευταίο διάστημα μόλις ολοκλήρωσα το Basics of Photography #4, με το οποίο πλέον παρέχω στο e-shop την απόλυτη βασική (για άλλους υπερ-προχωρημένη) εκμάθηση της Τέχνης της Φωτογραφίας.

Εδώ και 3 περίπου χρόνια έχουμε ρίξει το βάρος περισσότερο στα φωτογραφικά θέματα με εκπομπές, κριτικές φωτογραφίας, unboxing, και reviews.

Για χρόνια λαμβάνω μηνύματα από παιδιά τα οποία γνωρίζουν τα ποιοτικά μαθήματα του Πάνου στο Photo-GFX με στόχο να μεσολαβήσω για να τους κάνω καλύτερες τιμές. Ωστόσο αυτό ήταν δύσκολο καθώς στο Photo-GFX επικρατεί άλλη λογική σε σχέση με το teachme.gr. Πλέον όμως, μέσω της συμφωνίας που εξασφάλισα για εσάς, τα μοναδικά στο είδος τους μαθήματα του Photo-GFX περνούν προσωρινά στο ηλεκτρονικό κατάστημα του teachme.gr και εσείς έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε νέα, ποιοτικά και περισσότερα φωτογραφικά μαθήματα!

Σεμινάριο Φωτογράφισης Προετοιμασίας Γαμπρού & Νύφης

"Καλλωπισμός" αλά teachme.gr

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε στο teachme.gr επιθυμώ να σας παρέχω διαρκώς καλύτερες υπηρεσίες, δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην "καλλωπίσω" μερικούς από τους κύκλους φωτογραφίας που ήρθαν από το Photo-GFX.gr. Έτσι σε συγκεκριμένους κύκλους και όπου ήταν απαραίτητο (Φωτογράφιση γυναικείου πορτραίτου με ανακλαστήρα & Φωτογράφιση προετοιμασίας γαμπρού και νύφης) δημιούργησα νέα επεισόδια με στοχευμένη και πολύ σημαντική επεξεργασία φωτογραφίας!

Φωτογράφιση Γυναικείου Πορτραίτου με τη Χρήση του Ανακλαστήρα

Έτσι, όχι μόνο θα μπορέσετε να αποκτήσετε μοναδικά πακέτα σεμιναρίων φωτογραφίας από το Photo-GFX.gr, αλλά θα λάβετε και επιπλέον σεμινάρια επεξεργασίας φωτογραφίας!

Μήνας αφιερωμένος στην αγάπη για την Φωτογραφία

Με βάση το παραπάνω νέο αλλά και τον μήνα Φεβρουάριο ο οποίος εκτός από την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, είναι και ο μήνας των δικών μου γενεθλίων θεώρησα κάτι παραπάνω από απαραίτητο να σας κάνω μία εκπληκτική προσφορά στα φωτογραφικά μαθήματα!

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, στο teachme.gr θα μπορέσετε να βρείτε όλα τα σεμινάρια φωτογραφίας (βασικά, προχωρημένα, masterclasses και τα νέα του Photo-GFX.gr) στα 49,99€ έκαστο (τελική τιμή)!

Είναι χαρακτηριστικό πως το Σεμινάριο Φωτογράφισης Βάπτισης του Photo-GFX.gr κοστίζει σε κανονικές συνθήκες 500€, εσείς θα το "αρπάξετε" με 50€ μόνο!!!

Ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση του teachme.gr

Το teachme.gr μπορεί να δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2009 (άλλοτε elislasop.com), ωστόσο συνεχίζει και εξελίσσεται με στόχο την δημιουργία της Νο1 πλατφόρμας εκπαίδευσης στο ελληνικό διαδίκτυο. Μέτα την συμφωνία με το Photo-GFX βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτόν τον στόχο!

Τι νέο ήρθε στο e-shop του teachme.gr

Θα σας αναφέρω ονομαστικά τι νέο υπάρχει στο e-shop του teachme.gr, τα συγκεκριμένα μαθήματα θα τα βρείτε στην κατηγορία "Φωτογραφία". Τα νέα σεμινάρια φωτογραφίας "by photo-gfx.gr" είναι: 1. Σεμινάριο Φωτογράφισης Βάπτισης 2. Σεμινάριο Φωτογράφισης Προετοιμασίας Γαμπρού & Νύφης  3. Φωτογράφιση Κοσμημάτων Γάμου & Βάπτισης 4. Φωτογράφιση Γυναικείου Πορτραίτου με τη Χρήση του Ανακλαστήρα 5. Νυχτερινό Γυναικείο Πορτραίτο.

Σεμινάριο Φωτογράφισης Βάπτισης

Επίσης να αναφέρω πως προστέθηκαν πριν μερικές ημέρες τα 2 Masterclasses σεμινάρια φωτογραφίας που κάναμε με θέμα τον Flash & Studio Flash φωτισμό, το Flash Masterclass #1 – Butterfly και το Flash Masterclass #2 – Loop.

Κάντε άμεσα την αγορά/επένδυση σας!

Οι τιμές που θα βρείτε στα φωτογραφικά σεμινάρια του teachme.gr για τον Φεβρουάριο, όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούν να διατηρηθούν για πολύ. Κάντε τώρα πράξη την καλύτερη επένδυση της φωτογραφικής καριέρας, ξεκινήστε από τα βασικά, προχωρήστε σε προχωρημένες τεχνικές, δείτε τα Masterclasses και φυσικά τα "διαμάντια" του Photo-GFX!

Κάντε ΤΩΡΑ το καλύτερο βήμα της φωτογραφικής σας καριέρας και αναβαθμίστε άμεσα τις δεξιότητές σας! Κλικ εδώ για μετάβαση στο e-shop!