Η δική σας Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου

Την Παρασκευή 31η του Ιουλίου διεξήχθη το πρώτο σεμινάριο φωτογραφίας του teachme.gr! Θα θέλαμε για ακόμη μία φορά να σας ευχαριστήσουμε για την μεγάλη συμμετοχή σας! Σήμερα έφτασε η μέρα στην οποία θα δώσω την ευκαιρία να λάβουν την Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου όσοι μας έκαναν την Τιμή να παρεβρεθούν στο σεμινάριο! Παρακάτω θα διαβάσετε τις λεπτομέρειες.

Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου

Έψαχνα να βρω έναν τρόπο συλλογής των ονομάτων που τελικά ήρθαν στο σεμινάριο, αλλά αυτό πρακτικά ήταν αδύνατο γιατί η όλη προσπάθεια εκείνη την ημέρα του Ιουλίου ήταν πιο φιλική και χωρίς ιδιαίτερη οργάνωση ως προς τις λίστες συμμετεχόντων.

Οπότε μετά απο σκέψη αποφάσισα να δώσω την ευκαιρία σε όποιον ήταν εκείνη την ημέρα στο σεμινάριο να μου στείλει ένα email (elislasop@gmail.com) στο οποίο θα έχει ενσωματωμένη την καλύτερη φωτογραφία από εκείνη την βραδιά. Η φωτογραφία πρέπει να είναι υψηλής ανάλυσης.

Ακόμη θα χρειαστεί να ανεβάσετε την ίδια φωτογραφία από τον facebook λογαριασμό (σε μικρότερη ανάλυση) και να γράψετε "1ο Σεμινάριο Φωτογραφίας απο το teachme.gr" #teachmedotgr

Καλό θα ήταν να κάνετε εμένα και τον Παναγιώτη tag για να δουμε απευθείας την ανάρτηση σας. Οπότε Panos Vlasopoulos & Evangelos Vlasopoulos.

Βεβαίωση Σεμιναρίου από το teachme.gr

Βεβαίωση Σεμιναρίου από το teachme.gr

Αυτό είναι όλο!

Στην συνέχεια έχοντας, το email με την φωτογραφία σας και την ανάρτηση στο facebook με το κείμενο και το #teachmedotgr θα σας στείλω την βεβαίωση παρακολούθησης σε PDF μορφή για να την κατεβάσετε και να την τυπώσετε!

Όλες οι φωτογραφίες θα μπουν στην πρώτη photo gallery σχετικά με τα σεμινάρια μας και ενδεχομένως να ψηφιστεί και η καλύτερη.

 ΥΓ: Μην ξεχάσετε να αναφέρετε στο email το πλήρες όνομα σας!