Δωρεάν Photoshop Actions για Ρετούς Προσώπου

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr, Παρασκευή σήμερα και σας έχω ένα πολύ όμορφο σετ με ΔΩΡΕΑΝ αρχεία για όλα τα Premium μέλη του teachme.gr! Σήμερα βρήκα για εσάς ένα τέλειο πακέτο με Adobe Photoshop Actions, μέσα απο τα οποία θα καταφέρετε να κάνετε "ρετούς" προσώπου, ματιών και δοντιών πατώντας απλά ένα κουμπί!

Τα Adobe Photoshop Actions αποτελούν αυτοματοποιημένες διαδικασίες μέσα απο τις οποίες πέρνετε άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα χωρίς να κάνετε τίποτα περισσότερο απο το να πατήσετε το play στο Actions Panel. Έτσι κερδίζετε απίστευτο χρόνο και δεν χρειάζεται να κάνετε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά απο την αρχή! Στο teachme.gr έχω δείξει πως μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας Photoshop Actions. Μπορείτε να δείτε το μάθημα για την δημιουργία Actions & Scripts κάνοντας κλικ εδώ.

Γιατί χάνετε χρόνο ακόμη;

Δεν γνωρίζω το γιατί χάνετε χρόνο ακόμη, το teachme.gr είναι εδώ μαζί σας σε καθημερινή βάση, με συνεχως πολλά και εκρηκτικά μαθήματα τα οποία θα σας δώσουν όλα τα εφόδια για την αγορά εργασίας και επίσης όλα τα δημιουργικά ΔΩΡΕΑΝ αρχεία για να ξεκινήσετε, να δημιουργήσετε και να πετύχετε σαν freelancer!

Πως θα κατεβάσετε τα Adobe Photoshop Actions

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Το πακέτο με το Adobe Photoshop Action για το Ρετους Δέρματος υπάρχει στο deviantart.com και πολύ απλά για να το κατεβάσετε θα πρέπει να κάνετε κλικ στο "download file" που υπάρχει στα δεξιά της σελίδας. Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο Deviantart.com και κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα του Action και να το "κατεβάσετε"!

Το πακέτο με το Adobe Photoshop Action για την λεύκανση δοντιών υπάρχει στο deviantart.com και πολύ απλά για να το κατεβάσετε θα πρέπει να κάνετε κλικ στο "download file" που υπάρχει στα δεξιά της σελίδας. Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο Deviantart.com και κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα του Action και να το "κατεβάσετε"!

Το πακέτο με το Adobe Photoshop Action για την αλλαγή χρώματος ματιών υπάρχει στο deviantart.com και πολύ απλά για να το κατεβάσετε θα πρέπει να κάνετε κλικ στο "download file" που υπάρχει στα δεξιά της σελίδας. Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο Deviantart.com και κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα του Action και να το "κατεβάσετε"!

Τα Actions τα "φορτώνετε" στο photoshop ως εξής: Μόλις κατεβάσετε το zip αρχείο, το αποσυμπιέζετε και κάνετε διπλό κλικ στο αρχείο ".atn". Μόλις το κάνετε αυτομάτως θα φορτωθεί στο Photoshop και μπορείτε να το βρείτε μέσα στο Actions Panel. Ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή για το τέλειο αποτέλεσμα!