Νέο επεισόδιο με επιστροφή στις συνεντεύξεις!

Μια ακόμη Τετάρτη ήρθε και η 96η εκπομπή “PhotoBros Live!” ήρθε στις οθόνες σας. Όπως σας έχουμε αναγγείλει από τον προηγούμενο μήνα, θα προσπαθούμε κάθε μήνα, σε μια από τις εκπομπές μας, να σας φέρουμε σε επαφή με ξεχωριστούς έλληνες (γι’αρχή) φωτογράφους, μέσα από τους οποίους θα πάρετε μοναδικά εφόδια, με στόχο τη γνώση!

Μαζί μας ο φωτογράφος γάμου & πορτραίτων, Νίκος Σιάμος

Για τον μήνα Μάϊο με μεγάλη μας χαρά φιλοξενήσαμε στο 96ο επεισόδιο των PhotoBros! Live τον φωτογράφο γάμου & πορτραίτων, Νίκο Σιάμο! Ένας φωτογράφος αναλογικής & ψηφιακής εποχής, με ένα ιδιαίτερο στυλ εικόνων, οι οποίες σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες! Στα 45 λεπτά που μιλήσαμε μαζί με τον Νίκο, αναλύσαμε τεχνικές, ιδέες και μοιράστηκε μαζί μας ιδέες, οι οποίες σίγουρα σας βο΄ήθησαν να εμπνευστείτε!

Συντονιστείτε μαζί μας κάθε Τετάρτη στις 19:00

Η εκπομπή του teachme.gr με τίτλο PhotoBros! Live έχει γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια κάθε Τετάρτη στις 19:00. Αν θέλετε να μας “απολαμβάνετε” σε ζωντανή σύνδεση, συντονιστείτε μαζί μας είτε στην επίσημη σελίδα μας στο facebook, είτε στο κανάλι μας στο youtube!