Κουβεντούλα για το Σεμινάριο Φωτογραφίας

Ετοιμάσαμε για εσάς ένα βίντεο στο οποίο για πρώτη φορά είμαστε μαζί ο Παναγιώτης και εγώ και μιλάμε για το επερχόμενο Σεμινάριο Φωτογραφίας “Action & Power” το οποίο θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου στην Αθήνα και στο οποίο θα αναφερθούμε στο τι θα δούμε!

Προετοιμασία στην Αυστρία!

Όπως κάθε “σοβαρή” ομάδα, κάναμε την προετοιμασία μας επί Αυστριακού εδάφους και μέσα στο δάσος της πόλης που κατοικώ εδώ και μερικά χρόνια. Ο Παναγιώτης με επισκέφθηκε και μαζί οργανώσαμε το πλάνο του σεμιναρίου, το πρόγραμμα και είδαμε πολλές από τις τεχνικές που θα δείξουμε απο κοντά την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Πλέον προπονημένοι και… πιασμένοι από το τρέξιμο είμαστε έτοιμοι να σας καλωσορίσουμε σε περίπου 50 ημέρες στην Αθήνα σε ένα γεγονός το οποίο θα γίνει για πρώτη φορά στα χρονικά!

Τι θα δούμε στο σεμινάριο

Θα ακολουθήσουν και άλλα άρθρα σχετικά με το Σεμινάριο Φωτογραφίας “Action & Power“, ωστόσο είναι σωστό να αναφέρουμε μερικά πράγμα και σήμερα γιατί πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Θα ήθελα να σας αναφέρω ότι το σεμινάριο φωτογραφίας που θα σας παρουσιάσουμε στις 20/12/2015 θα έχει κεντρικό θέμα την πυγμαχία αλλά επίσης θα έχει τεχνικές πορτραίτων (γυναικείου & ανδρικού) αλλά και πολλά ακόμη θέματα καθώς και επεξεργασία φωτογραφίας.

Επειδή λάβαμε πολλά μηνύματα σχετικά με το θέμα του σεμιναρίου σας προτείνω να μην “κολλήσετε” στο θέμα και στο αλλά στις φωτογραφικές γνώσεις που θα αποκομίσετε τις οποίες στην συνέχεια θα εφαρμόσετε σε γάμο, βάπτιση ή οτιδήποτε και αν κάνετε. Το θέμα είναι να βρούμε ένα ερέθισμα το οποίο θα μας επιτρέψει να διασκεδάσουμε και να σας δώσουμε πολλά φωτογράφικά κόλπα και η πυγμαχία πιστέψτε με θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε την ποιότητα των φωτογραφιών σας άσχετα αν φωτογραφίζετε αγώνες ή όχι. Οπότε ακόμη και αν το κύριο σας φωτογραφικό θέμα είναι οι γάμοι-βαπτίσεις μέσα από αυτό το σεμινάριο θα μάθετε πολλές φωτογραφικές τεχνικές τις οποίες στην συνέχεια θα εφαρμόσετε στην δική σας δουλειά!

Μερικά από αυτά που θα δούμε στο σεμινάριο θα είναι φωτογραφικοί φωτισμοί στατικού & flash, Studio Flash & Beauty Dish, ιδιαίτερες & σωστές πόζες, επαγγελματίες αθλητές & μοντέλα, φωτογράφιση κανονικών συνθηκών αγώνα, χρήση των top επαγγελματικών σωμάτων της Nikon (D4 & D7200) βεβαίως την τελική επεξεργασία φωτογραφίας και πολλά ακόμη!

Κλείστε θέση άμεσα

Οι θέσεις όπως έχουμε πει θα είναι 50 στο Σεμινάριο Φωτογραφίας, ήδη οι συμμετοχές χαρακτηρίζονται ως “μαγικά χαρτάκια” γιατί όσο πλησιάζει ο καιρός εξαφανίζονται. Μην χάσετε χρόνο γιατί αυτά που θα δούμε στο σεμινάριο φωτογραφίας θα είναι μοναδικά, θα παρουσιάστούν για μία φορά και η γενικότερη εμπειρία θα είναι άκρως διασκεδαστική και εκπαιδευτική! Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα πακέτα και πως θα κλείσετε την δική σας θέση!

Δείτε την κουβέντα σχετικά με το σεμινάριο

Για το Σεμινάριο Φωτογραφίας “Action & Power” είχαμε σκεφτεί να κάνουμε ένα μικρό trailer, ωστόσο επειδή πήραμε τα δάση και τα βουνά εδώ στην Αυστρία είχαμε αρκετό υλικό ακόμη και για μίνι ταινία, γι’αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε ένα Video Clip, μία Κουβέντα για το Σεμινάριο αλλά και μία μίνι ταινία! Όλα αυτά για εσάς που τόσο πολύ μας υποστηρίζετε!

Το video clip του σεμιναρίου φωτογραφίας

Η κουβέντα σχετικά με το Σεμινάριο Φωτογραφίας

Και η μίνι ταινία σχετικά με το Σεμινάριο Φωτογραφίας