Απο σήμερα θα ξεκινήσουμε ένα αφιέρωμα στην μεγαλύτερη εταιρεία δημιουργία πρόσθετων (plug-ins) για πολλά απο τα video προγράμματα που χρησιμοποιούμε. Φυσικά αναφέρομαι για την εταιρεία Red Giant Software και τις πολύ ξεχωριστές σουίτες που παράγει με σκοπό την δική μας δημιουργική ολοκλήρωση! Συνολικά θα παρουσιάσουμε 3 σουίτες ξεκινώντας απο την Magic Bullet Suite 11. Ίσως την πιο αναγκαία σουίτα πρόσθετων για όλους όσους δημιουργούν αλλά και επεξεργάζονται video παραγωγές. Η συγκεκριμένη σουίτα αποτελείται απο 9 plug-ins, τα οποία έχουν σκοπό με εύκολο και γρήγορο τρόπο είτε να μας σώσουν απο δύσκολες καταστάσεις, είτε να ανανεώσουμε την όλη εικόνα ενός video ή ταινίας.

Σήμερα θα δούμε το Magic Bullet Frames το οποίο έχει σαν σκοπό να παίρνει το interlaced video που βγάζουν οι κοινές video κάμερες και να μας το κάνει πλούσιο και εντυπωσιακό 24p video χωρίς τα "τραυματα" του interlaced.

Επίσης θα μάθουμε πως με το Instant HD, μπορούμε στιγμιαία (όπως το λέει και το ονομά του βεβαίως) να κάνουμε High Definition Video μέσα απο ένα πολύ πιο μικρό σε ανάλυση video. Έτσι όλα μας τα video θα είναι πλεον σε θέση να μπούν ακόμη και σε Blu-ray δισκάκια!

Όλα αυτά φυσικά με πολύ απλές ρυθμίσεις και μέσα απο αρκετά συμβατά προγράμματα καθώς αν και σήμερα θα τα δούμε πως λειτουργουν στο Adobe Premiere, τα συγκεκριμένα plug-ins είναι προγραμματισμένα να λειτουργούν και σε άλλα video εφαρμογές!

Καλό μάθημα :Ρ

[private]
[/private]