Ιδιαίτερα μαθήματα για το Adobe Dreamweaver CS6

Ιδιαίτερα Μαθήματα Dreamweaver

Χθες ολοκλήρωσα την δημιουργία ενός πακέτου Βασικής Εκμάθησης το οποίο το έχουν ζητήσει πολλά παιδιά και πλέον είναι διαθέσιμο στο eshop του teachme.gr για άμεση αγορά! Φυσικά μιλάω για το πακέτο Βασικής Εκμάθησης του Adobe Dreamweaver CS6, μέσα απο το οποίο θα μάθετε να χτίζετε, παραμετροποιείτε και γενικότερα να αναπτύξετε τις δικές σας ιστοσελίδες!

Βασικός Σχεδιασμός στα ιδιαίτερα μαθήματα για το Dreamweaver

Στόχος μου μέσα απο τα μαθήματα είναι να σας δείξω το πρόγραμμα και τις βασικές δυνατότητες του, έτσι ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε άμεσα και να λειτουργήσετε το κορυφαίο πρόγραμμα διαχείρησης και δημιουργίας ιστοσελίδων της Adobe! Έτσι τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί κατάλληλα για να σας βάλουν στο κλίμα του “Web Design” ακόμη και αν είστε αρχάριος χρήστης.

Δείτε εδώ το πακέτο, τις λεπτομέρειες αλλά και τα περιεχόμενα των ιδιαίτερων μαθημάτων.

Γνωριμία με την HTML και την CSS

Το Adobe Dreamweaver λόγω της φύσης του να κινείται γύρω απο τις γλώσσες HTML και CSS (και πολλές ακόμη) θα κάνει και εσάς μέσα απο τα μαθήματα να αποκτήσετε την κατάλληλη εμπειρία στις συγκεκριμένες 2 γλώσσες! Έτσι θα ξεκινήσετε την εξοικείωση σας με το πρόγραμμα και παράλληλα θα μαθαίνετε και HTML αλλά και CSS. Κυρίως θα εργαζόμαστε στο γραφιστικό περιβάλλον του DW, αλλά θα ρίχνουμε και ματιές ανα τακτά χρονικά διαστήματα στον κώδικα, για να καταννοήσουμε πως λειτουργεί και πως πολλές φορές θα κάνει την ζωή μας στο Web Design ακόμη πιό εύκολη!

15 ώρες Βασικής Εκμάθησης και Γνώσης!!!

Μετά την αγορά σας, θα λάβετε συνολικά 15 χορταστικές ώρες βασικής εκμάθησης του Adobe Dreamweaver CS6, χωρισμένες κατάλληλα σε 35 διαφορετικά video. Έτσι απλά και με ευκολία θα μάθετε αυτό που σας ενδιαφέρει και θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε ξανά και ξανά μέχρι να το εμπεδώσετε!

Μεγάλη έκπτωση λόγω έναρξης

Και επειδή γνωρίζω πως τον συγκεκριμένο κύκλο μαθημάτων για το Adobe Dreamweaver, τον ζητούσατε πολλά μέλη του teachme.gr αλλά και επαγγελματίες, θα σας δώσω την ευκαιρία να κάνετε δικό σας σήμερα το πακέτο των μαθημάτων με μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ έκπτωση η οποία αντιστοιχεί στο 1/3 της κανονικής τιμής του πακέτου!

Έτσι με απλά μαθηματικά οι 15 ώρες x 30 ευρώ ή κάθε ώρα, κοστίζουν κανονικά 450 ευρώ, αλλά εσείς θα μπορέσετε να το αποκτήσετε –για λίγες ημέρες– με μόλις 149,99!

Μία ανεπανάληπτη προσφορά μέσα απο την οποία θα λάβετε τα μαθήματα με κόστος μόλις 10 ευρώ ανα ώρα

Δείτε εδώ το πακέτο, τις λεπτομέρειες αλλά και τα περιεχόμενα των ιδιαίτερων μαθημάτων.