Δωρεάν Αρχεία για Web Design Χρήση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σάββατο σήμερα και συνεχίζουμετα μαθήματα και τα Δωρεάν αρχεία για όλα τα Premium μέλη! Μέσα απο τα σημερινά αρχεία που θα "κατεβάσετε" χωρίς να πληρώσετε κάτι (κανονικά υπάρχει χρέωση), θα μπορέσετε να εξοπλίσετε το δημιουργικό σας οπλοστάσιο με ξεχωριστά αρχεία, τα οποια θα λύσουν πολλές και ιδιαίτερες ανάγκες σας!

Web Site HTML Εντελώς Δωρεάν

Το πρώτο και πιο σημαντικό αρχείο που θα κατεβάσετε σήμερα θα είναι ένα ολοκληρωμένο Web Site με μορφή HTML, το οποίο μπορείτε να το πάρετε και να το προσαρμόσετε άμεσα για τις δικές σας ανάγκες ή τις ανάγκες του πελάτη σας! Το συγκεκριμένο HTML Template αποτελεί ένα "Responsive" σχεδιασμό ιστοσελίδας, σχεδιασμός που το κάνει ευέλικτο και πληρέστατο ακόμη και όταν προβάλεται μέσα απο κινητά τηλέφωνα, tablets κλπ!

Δείγμα της HTML Σελίδας

free-html-template

Συμβατή Responsive Σελίδα, σχεδιασμένη με HTML, CSS

Τα μηνυματά σας πλέον με έναν πιο εύχρηστο τρόπο!

Με χρήση του συγκεκριμένου αρχείου, θα μπορέσετε να δείχνετε το μήνυμα που εσείς επιθυμείτε στους επισκέπτες τις σελίδας σας και με τον τρόπο αυτό να τους ενημερώνετε άμεσα και απόλυτα! Μπορεί να σχεδιαστεί με πολλούς τρόπους για να ταιριάξει στο εικαστικό κάθε σελίδας.

Δείγμα του παράθυρου ενημέρωσης!

free-message-box

Συμβατό με jQuery 1.9

Δημιουργήστε Hotspots σε Φωτογραφίες με χρήση του Adobe Flash

Τελευταίο αρχείο για σήμερα ένα πολύ ιδιαίτερο εργαλείο μέσα απο το οποίο θα μπορέσετε να δημιουργήσετε hot spots σημεία στις φωτογραφίες σας, έτσι θα δίνετε τις πληροφορίες που εσείς επιθυμείτε στον θεατή, απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού. Η χρήση του XML σαν μέθοδο εισαγωγής των πληροφοριών, κάνει ακόμη πιο ευέλικτη και εύκολη τη συγκεκριμένη εφαρμογή!

Δείγμα των Hotspots επάνω σε φωτογραφία

flash-hotspots

Flash αρχείο με διαχείρηση μέσω XML

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Για να κατεβάσετε τα αρχεία χωρίς πληρώσετε τίποτα, θα πρέπει να είστε Premium Μέλος στο teachme.gr, έτσι εκτός απο τα χιλιάδες μαθήματα στα Ελληνικά που υπάρχουν στην σελίδα, θα είστε σε θέση να κατεβάσετε πολύτιμα αρχεία εντελώς Δωρεάν και έτσι να γλιτώσετε εκατοντάδες ευρώ μέσα απο την Premium Συνδρομή σας! Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πως θα γίνετε και εσείς Premium Μέλος!

Για να κατεβάσετε τα αρχεία θα πρέπει να κάνετε το εξής:

Και τα τρία αρχεία δίνονται γία λίγο χρόνο Δωρεάν μέσα απο το δίκτυο της Envato, οπότε κατ'αρχήν θα πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στο Envato. Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε μια δωρεάν εγγραφή.

Για την HTML Σελίδα, θα πρέπει να μεταφερθείτε στο themeforest και να καταβάσετε το αρχείο κάνοντας απλώς κλικ στο "Download it for free" link που υπάρχει στα δεξιά της σελίδας. Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα του αρχείου.

Για το παράθυρο μηνύματος, θα πρέπει να μεταφερθείτε στο codecanyon και να καταβάσετε το αρχείο κάνοντας απλώς κλικ στο "Download it for free" link που υπάρχει στα δεξιά της σελίδας. Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα του αρχείου.

Για τα Flash XML hotspots, θα πρέπει να μεταφερθείτε στο activeden και να καταβάσετε το αρχείο κάνοντας απλώς κλικ στο "Download it for free" link που υπάρχει στα δεξιά της σελίδας. Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα του αρχείου.

Δωρεάν μόνο για Λίγο!

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, τα συγκεκριμένα αρχεία είναι Δωρεάν μόνο για λίγο! Προλάβετε σήμερα και κάντε τα δικά σας χωρίς κανένα κόστος! Γίνετε Premium τώρα!