Δωρεάν Αρχεία!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Και αυτή την Τετάρτη σας έχω "φρέσκα" και δωρεάν -μόνο για λίγο- αρχεία, τα οποία, όλα τα Premium Μέλη θα μπορέσουν να τα κατεβάσουν άμεσα χωρίς κανένα κόστος! Τα συγκεκριμένα αρχεία "υπό κανονικές συνθήκες" κοστίζουν 78 ευρώ, δηλαδή στοιχίζουν όσο σχεδόν 11 ΜΗΝΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ στο teachme.gr, αλλά για λίγο χρόνο μπορούν να τα κατεβάσουν άμεσα και δωρεάν όλα τα Premium Μέλη της κορυφαίας σελίδας Ελληνικών Video Mαθημάτων!

Εκατοντάδες ευρώ κέρδος μέσα απο μια Premium Συνδρομή

Είναι πολύ εύκολο να κατανοήσετε πως μέσα απο τις Premium Συνδρομές μπορείτε να βρείτε μια νέα εργασία μέσα απο την συνεχή και καθημερινή εκπαίδευση που απολαμβάνετε εδώ στο teachme.gr αλλά και να εξοπλιστείτε απόλυτα με τα καθημερινά αρχεία που βρίσκω και σας δίνω απλόχερα! Με απλά μαθηματικά, με μια Premium Συνδρομή έχετε καθημερινά πολλαπλά οφέλη, πνευματικά αλλά και υλικά!

Γιατί χάνετε χρόνο ακόμη;

Ακόμη και μέσα στην Οικονομική Κρίση, δεν γνωρίζω το γιατί χάνετε χρόνο ακόμη, το teachme.gr είναι εδώ μαζί σας σε καθημερινή βάση, με συνεχως πολλά και εκρηκτικά μαθήματα τα οποία θα σας δώσουν όλα τα εφόδια για την αγορά εργασίας και επίσης όλα τα δημιουργικά ΔΩΡΕΑΝ αρχεία για να ξεκινήσετε, να δημιουργήσετε και να πετύχετε σαν freelancer! Μια μοναδική επένδυση την οποία θα την κάνετε στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς!

Τα αρχεία που θα κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ σήμερα είναι τα εξής:

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Και για την φωτογραφία του ποδηλάτου αλλά και το vector γραφικό του ποδηλάτου θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό χρήστη στο Shutterstock, να συνδεθείτε και έτσι να τα κατεβάσετε εντελώς δωρεάν! Κάντε κλικ εδώ για την φωτογραφία, κάντε εδώ κλικ για το vector γραφικό και κλικ εδώ για να κάνετε εγγραφή στο Shutterstock.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία μέσα απο το link θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα με το shutterstock και στην συννέχεια να πάτε στην πρώτη σελίδα. Εκεί θα δειτε τα 2 αρχεία σαν Free Photo of the Week και Free Vector of the Week. Κάνοντας κλικ στα συγκεκριμένα σημεία τότε σίγουρα θα μπορέσετε να κατεβάσετε τα αρχεία.

Ξεκινήστε σήμερα το Premium Ταξίδι

Μόλις με 33 λεπτά του ευρώ καθημερινά θα έχετε στον υπολογιστή σας την "αφρόκρεμα" της δημιουργίας και έτσι θα γίνεστε ολοένα και πιο δυνατός-ή σε όλα τα δημιουργικά προγράμματα! Με άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα και σε δωρεάν αρχεία απο όλο τον δημιουργικό κόσμο!

Πράξτε άμεσα

Τα συγκεκριμένα αρχεία, μαζί με τα καθημερινά αρχεία που σας δίνω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ δεν διαρκούν πολύ, πράξτε άμεσα και κάντε τα δικά σας χωρίς καθόλου κόστος! Γίνετε Premium τώρα!