Δωρέαν Καλοκαιρινά Φυλλάδια για Άμεση Δημιουργία!

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δεύτερα σήμερα, καλή εβδομάδα σε όλους! Το καλοκαίρι πλησιάζει και σίγουρα όλοι οι designers πρέπει να εξοπλιστούμε για όλα τα καλοκαιρινά Summer Parties που έρχονται και θα πρέπει να καλύψουμε δημιουργικά και μοντέρνα!

Όταν η έμπνευση "στερεύει" έρχεται το teachme.gr!

Χρόνια τώρα το teachme.gr σας δίνει λύσεις για κάθε δημιουργικό σας αδιέξοδο μέσα απο τα χίλια και πλέον μαθήματα του. Πλέον όλα τα Premium μέλη, πέρα απο τα μοναδικά μαθήματα έχουν την δυνατότητα να κατεβάζουν μοναδικά αρχεία τα οποία εκτός του ότι τα λαμβάνετε δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση, θα σας δώσουν άμεσες δημιουργικές λύσεις και αστείρευτη έμπνευση!

Σήμερα θα δώσω σε όλα τα Premium Μέλη 3 καταπληκτικα καλοκαιρινά φυλλάδια σε ανάλυση 300dpi και φυσικά σε επεξεργάσιμη μορφή PSD (Photoshop). Έτσι θα μπορέσετε πανεύκολα να τα παραμετροποιήσετε και να τα κάνετε "δικά" σας χωρίς να χάσετε ώρες-ημέρες-εβδομάδες για να δημιουργήσετε κάτι απο μόνος-η σας!

Γιατί χάνετε χρόνο ακόμη;

Ακόμη και μέσα στην Οικονομική Κρίση, δεν γνωρίζω το γιατί χάνετε χρόνο ακόμη, το teachme.gr είναι εδώ μαζί σας σε καθημερινή βάση, με συνεχως πολλά και εκρηκτικά μαθήματα τα οποία θα σας δώσουν όλα τα εφόδια για την αγορά εργασίας και επίσης όλα τα δημιουργικά ΔΩΡΕΑΝ αρχεία για να ξεκινήσετε, να δημιουργήσετε και να πετύχετε σαν freelancer! Μια μοναδική επένδυση την οποία θα την κάνετε στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς!

Δείγματα των Templates

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία άμεσα και δωρεάν!

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Για να κατεβάσετε το πρώτο φυλλάδιο θα πρέπει να μεταφερθείτε στο deviantart.com και να κάνετε κλικ στο "Download File" που υπάρχει δεξιά στην σελίδα. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα του πρώτου φυλλαδίου κάντε κλικ εδώ.

Για να κατεβάσετε το δεύτερο φυλλάδιο θα πρέπει να μεταφερθείτε στο deviantart.com και να κάνετε κλικ στο "Download File" που υπάρχει δεξιά στην σελίδα. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα του δεύτερου φυλλαδίου κάντε κλικ εδώ.

Για να κατεβάσετε το τρίτο φυλλάδιο θα πρέπει να μεταφερθείτε στο deviantart.com και να κάνετε κλικ στο "Download File" που υπάρχει δεξιά στην σελίδα. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα του τρίτου φυλλαδίου κάντε κλικ εδώ.

Πράξτε άμεσα

Τα συγκεκριμένα αρχεία, μαζί με τα καθημερινά αρχεία που σας δίνω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ δεν διαρκούν πολύ, πράξτε άμεσα και κάντε τα δικά σας χωρίς καθόλου κόστος! Γίνετε Premium τώρα!

Ξεκινήστε σήμερα το Premium Ταξίδι

Μόλις με 33 λεπτά του ευρώ καθημερινά θα έχετε στον υπολογιστή σας την "αφρόκρεμα" της δημιουργίας και έτσι θα γίνεστε ολοένα και πιο δυνατός-ή σε όλα τα δημιουργικά προγράμματα! Με άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα και σε δωρεάν αρχεία απο όλο τον δημιουργικό κόσμο!