Σκηνικά για το Maxon Cinema 4D

Φίλες και φίλοι του teachme.gr γειά σας! Εύχομαι να περάσατε τέλεια το τριήμερο της 25ης Μαρτίου και να ξεκουραστήκατε! Εγώ για μια ακόμη ημέρα έχω βρει πολύ όμορφα αρχεία για όλα τα Premium Μέλη, τα οποία θα τα κατεβάσετε άμεσα και φυσικά ΔΩΡΕΑΝ! Τα σημερινά αρχεία έχουν να κάνουν με το Maxon Cinema 4D και φυσικά για τους λάτρεις της 3D Δημιουργίας! Πιο συγκεκριμένα θα σας δώσω 3 ξεχωριστές και ιδιαίτερες σκηνές δημιουργίας μέσα απο το Maxon Cinema 4D, τα οποία μπορείτε να τα κατεβάσετε άμεσα και να τα επεξεργαστείτε σε απόλυτο βαθμό!

Τα πανέμορφα 3D Δώρα που θα αποκτήσετε σήμερα είναι τα εξής:

Ένα Δωμάτιο στο Maxon Cinema 4D

c4d-scene-free-3

Συμβατό αρχείο με το Maxon Cinema 4D

Ένας "τριχωτός" χαρακτήρας!

c4d-scene-free-2

Συμβατό αρχείο με το Maxon Cinema 4D

Αυτοκινητάκια τσέπης!

c4d-scene-free-1

Συμβατό αρχείο με το Maxon Cinema 4D

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Για να κατεβάσετε τα αρχεία, θα πρέπει να συνδεθείτε στην σελίδα C4D Exchange, δημιουργώντας έναν δωρεάν λογαριασμό και στην συνέχεια να κατεβάσετε τα αρχεία άμεσα και ΔΩΡΕΑΝ!

Για να κάνετε μια δωρεάν εγγραφή στην C4D Exchange κάντε κλικ εδώ. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα του δωματίου κάντε κλικ εδώ, για να μεταφερθείτε στην σελίδα με τον "τριχωτό" χαρακτήρα κάντε κλικ εδώ και για να μεταφερθείτε στην σελίδα με τα αυτοκινητάκια τσέπης, κάντε κλικ εδώ.

Γιατί χάνετε χρόνο ακόμη;

Δεν γνωρίζω το γιατί χάνετε χρόνο ακόμη, το teachme.gr είναι εδώ μαζί σας σε καθημερινή βάση, με συνεχώς πολλά και εκρηκτικά μαθήματα τα οποία θα σας δώσουν όλα τα εφόδια για την αγορά εργασίας και επίσης όλα τα δημιουργικά ΔΩΡΕΑΝ αρχεία για να ξεκινήσετε, να δημιουργήσετε και να πετύχετε σαν freelancer!

Ξεκινήστε σήμερα το Premium Ταξίδι

Μόλις με 33 λεπτά του ευρώ καθημερινά θα έχετε στον υπολογιστή σας την "αφρόκρεμα" της δημιουργίας και έτσι θα γίνεστε ολοένα και πιο δυνατός-ή σε όλα τα δημιουργικά προγράμματα! Με άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα και σε δωρεάν αρχεία από όλο τον δημιουργικό κόσμο!

Πράξτε άμεσα

Τα συγκεκριμένα 3d δώρα, μαζί με τα καθημερινά αρχεία που σας δίνω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ δεν διαρκούν πολύ, πράξτε άμεσα και κάντε τα δικά σας χωρίς καθόλου κόστος! Γίνετε Premium τώρα!